OGLASILA SE CRVENA ZVEZDA! Ovo su nove informacije o džudistima i autobusu VIDEO
Foto: Screenshot

Udes

OGLASILA SE CRVENA ZVEZDA! Ovo su nove informacije o džudistima i autobusu VIDEO

Ostali sportovi -

Portal 192.rs objavio je informaciju da je autobus Džudo kluba Crvena zvezda sleteo s puta kod Stare Pazove.

Džudo klub Crvena zvezda se oglasio tim povodom i naveo da se nije desila nikakva saobraćajna nesreća, niti da je autobus sleteo s puta.

"Prilikom povratka sa takmičenja „Turnir velika Vojvodine“ u Novom Sadu, nakon što su iz autobusa Džudo kluba Crvena zvezda izašli takmičari iz naših sekcija iz Stare i Nove Pazove, klubski autobus sa članovima kluba iz Beograda nastavio je putovanje ka Beogradu. Autobusom je upravljao profesionalni vozač autobusa koji je pogršio skretanje ka Beogradu na petlji autoputa kod Stare Pazove. U pokušaju da okrene autobus na putu, zadnjim točkovima je sišao sa kolovoza na ravnu travnatu površinu pored puta. Zbog proklizavanja tih točkova nije mogao da se vrati na put pa su džudisti iz autobusa imali lakši trening u smislu guranja autobusa. Zvezdini šampioni su to uradili sa smehom i lakoćom tako da su posle par minuta nastavili put ka Beogradu. Dakle, nikakve saobraćajne nesreće nije bilo", stoji u saopštenju

Njeni mladi džudisti su učestvovali na turniru "Džudo velikana", koji je održan u Novom Sadu.

Crveno-beli su bili najbolji u ukupnom plasmanu, a bili su najuspešniji u konkurenciji mlađih dečaka, starijih dečaka i starijih devojčica.

Kako kažu, zvezdini šampioni su to uradili sa smehom i lakoćom tako da su posle par minuta nastavili put ka Beogradu, a iz kluba posebno ističu da nije došlo do bilo kakve saobraćajne nesreće.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track