LOZNICA PROTIV DVA SPORTINGA: Određene grupe elitne runde Lige šampiona u futsalu!
Foto: FOTO: T.Ilić

spektakl u najavi

LOZNICA PROTIV DVA SPORTINGA: Određene grupe elitne runde Lige šampiona u futsalu!

Ostali sportovi -

KMF Loznica grad 2018 u nastavku ovogodišnje Lige šampiona u futsalu elitnu rundu takmičenja igraće u Portugaliji, odlučeno je voljom žreba.

Lozničani se nalaze u grupi C u kojoj su i domaćin naredne runde portugalski Sporting CP, Sporting Anderleht iz Belgije i mađarski Haldas. Podsetimo Loznica je bila domaćin druge grupe glavne runde futsal Lige šampiona kada je u svom ‘’Lagatoru’’ ugostila Barsu, Luksol St. Andres sa Malte i Sporting Anderleht sa kojim će ponovo odmeriti snage.

KMF Loznica Grad
foto: FOTO: T.Ilić

Zeleno-beli su slavili protiv Maltežana 3:1, a poraženi u utakmicama protiv Barse 2:0 i Anderlehta 2:1 kojima su pružili snažan otpor i dostojno predstavili srpski futsal. Dvostruki šampion Srbije drugu godinu uzastopno našao se u društvu 16 najboljih evropskih ekipa u futsalu, a igrama u Loznici pokazao je da može da se nadmeće sa najboljim timovima.

Utakmice u Portugaliji biće odigrane od 28. novembra do 3. decembra, a pobednici iz sve četiri grupe odlučiće u završnoj rundi ko će biti šampion starog kontinenta.

Kurir sport / T.Ilić

BONUS VIDEO:

08:43

SRBIN FUDBALSKA LEGENDA MEKSIKA! Kod nas je NEPOZNAT, a njegov potez ušao je u anale PARTIZANA! Ovo ime odjekivalo je širom sveta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track