MNOGIMA JE OVAJ NOVAKOV STAJLING ODVRATAN! Srbin konačno progovorio o LUDOJ KOMBINACIJI - "Neki ne mogu očima da je pogledaju"
Foto: CHRISTOPHE SAIDI / Sipa Press / Profimedia

hit komentar

MNOGIMA JE OVAJ NOVAKOV STAJLING ODVRATAN! Srbin konačno progovorio o LUDOJ KOMBINACIJI - "Neki ne mogu očima da je pogledaju"

Tenis -

Noletov neobičan stajling u Parizu izazvao je brojne reakcije...

Nikada se nije desilo da oprema Novaka Đokovića privuče takvu pažnju javnosti kao ova u kojoj nastupa na Mastersu u prestonici Francuske.

Neobična kombinacija boja na Novakovoj majici izazvala je brojne reakcije na društvenim mrežama. Dominiraju ljubičasta i crvena boja, a ova majica, dovela je do podeljenih mišljenja među navijačima.

Nekima se ova kombinacija dopada, ali ima i onih koji ne mogu da poveruju šta Novak nosi na sebi. U svakom slučaju izazvala je neviđenu pažnju i ostaće upamćena.

Novak Đoković
foto: Glenn Gervot / Xinhua News / Profimedia

Društvene mreže su posvetile veliku pažnju njegovom stajlingu na Pariskom Mastersu, pa su novinari nakon plasmana u četvrtfinale pitali Novaka da li je to možda izraz neke novonastale simpatije prema Fiorentini s obzirom na dominantnu ljubičastu boju?

Nole je uz osmeh odgovorio na zanimljivo pitanje:

"Ove boje nisu izraz simpatija prema Fiorentini…. Moram da kažem da je "Lakost" bio veoma hrabar u ovom izboru boja, i prvi put nosim ovakvu kombinaciju. Neki je vole, neki ne mogu ni da je pogledaju - dobijao sam razne reakcije u poslednjih par dana", priznao je Novak.

Kurir sport

00:11

Atmosfera tokom meča Đokovića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track