NAVIJAČICA IMALA INTIMNE ODNOSE ISPRED STADIONA! Njihov tim je gubio, pa je rešila da dragom popravi raspoložnje - UMALO UHVAĆENI!
Foto: Printscreen

LUDA PRIČA

NAVIJAČICA IMALA INTIMNE ODNOSE ISPRED STADIONA! Njihov tim je gubio, pa je rešila da dragom popravi raspoložnje - UMALO UHVAĆENI!

Ostali sportovi -

Poznata američka influenserka i zvezda popularnog sajta za odrasle "Only fans", Kejli Kilion, pohvalila se na društvenim mrežama da je imala intimne odnose na parkingu ispred stadiona u toku NFL okršaja između Arizona Kardinalsa i Sinsinati Bengalsa.

Navijačica Kardinalsa bila je razočarana igrom svog tima, pa je rešila da popravi sebi i svom dečku Kodiju Nelsonu raspoloženje.

Nisu mogli više da gledaju lošu igru svog tima, pa su izašli sa stadiona, a nestašna Kejli potrudila se da se uprkos porazu zadovoljni i srećni vrate kući.

Odvukla je svog dragog do automobila na parkingu i predložila mu s*ks na zadnjem sedištu.

"Ja sam mnogo smelija od Kodija, tako da je to bila moja ideja", rekla je Keli za "NudePR".

Kodi je bio presrećan što je ispunio zahtev svoje devojke.

"Kardinali su gubili, a ja sam se ipak osećao sjajno".

Nestašni ljubavnici otkrivaju da je malo falilo da budu uhvaćeni u vreloj akciji. Kažu da su u jednom momentu bili primorani da zadrže dah dok je obezbeđenje prolazilo pored njihovog vozila.

"Trajalo je samo 10-ak minuta jer je bilo jako rizično, bilo je policije i obezbeđenja u blizini. S*eks je bio neverovatan, a rizik da budete uhvaćeni učinio ga je još uzbudljivijim", tvrdi Kejli.

Kurir sport

00:15

Navijačica podigla majicu i izazvala delirijum - sevale gole grudi!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track