SPISAK VATERPOLISTA ZA EP U HRVATSKOJ: Selektor Stevanović za sada računa na 24 "delfina"
Foto: VSS

odabrani

SPISAK VATERPOLISTA ZA EP U HRVATSKOJ: Selektor Stevanović za sada računa na 24 "delfina"

Ostali sportovi -

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Uroš Stevanović odredio je širi spisak kandidata za Evropsko prvenstvo koje će se održati u Hrvatskoj od 4. do 16. januara.

Na spisku su selektora su: Branislav Mitrović, Radoslav Filipović, Vladimir Mišović, Nemanja Ubović, Nemanja Vico, Đorđe Lazić, Bogdan Gavrilović, Sava Ranđelović, Petar Jakšić, Nikola Jakšić, Radomir Drašović, Luka Pljevančić.

Selektor Stevanović je pozvao i Strahinju Rašovića, Marka Radulovića, Vasilija Martinovića, Dušana Mandića, Viktora Rašovića, Filipa Jankovića, Nikolu Lukića, Đorđa Vučinića, Marka Radovića, Vuka Milojevića, Marka Dimitrijevića i Luku Gladovića.

Vaterpolo reprezentacija Srbije će pripreme za šampionat Evrope početi 9. decembra u Kragujevcu, saopštio je Vaterpolo savez Srbije.

Srbija će tokom priprema učestvovati na turniru u Budimpešti, od 18. do 21. decembra, na kojem će igrati i Mađarska, Nemačka, Španija i Rumunija.

Vaterpolisti Srbije će nakon toga od 23. decembra pripreme nastaviti u Beogradu, a predviđeni su zajednički treninzi sa Hrvatskom od 28. do 30. decembra, naveo je VSS.

Srbija će na Evropskom prvenstvu igrati u Zagrebu u Grupi C sa Nemačkom, Maltom i Izraelom.

Kurir sport

Bonus video:

03:39

Nikola Rađen pratio finalnu utakmicu na Olimpijadi sa decom iz vaterpolo kampa!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track