ZAPALIO CIGARETU I ČEKAO BUS, PAR SATI KASNIJE OSVOJIO 300.000 I ISPISAO ISTORIJU: Najveći je ikad i "vredi" preko 30 miliona evra
Foto: Printscreen

HIT SNIMAK

ZAPALIO CIGARETU I ČEKAO BUS, PAR SATI KASNIJE OSVOJIO 300.000 I ISPISAO ISTORIJU: Najveći je ikad i "vredi" preko 30 miliona evra

Ostali sportovi -

Najbolji igrač snukera u istoriji Roni O'Saliven postao je tokom vikenda najstariji osvajač prvenstva Ujedinjenog Kraljevstva.

Malo pre nego što je proslavio 48. rođendan, savladao je Ding Đuenhueja 10:7, a ono što je zanimljivo je da ga je jedan navijač snimio samo nekoliko sati pre nego što je ispisao istoriju.

Gde ga je našao?

O'Saliven je na jednom autobuskom stajalištu čekao autobus, a kako je prevoz kasnio - zapalio je cigaretu i poput običnog sveta čekao.

Jedan oduševljeni navijač prepoznao je najboljeg igrača snukera svih vremena i potom zabeležio snimak sa njim, a O'Saliven se nije ni trudio da sakrije cigaretu nego je pozirao sasvim opušteno.

- Pogledajte s kim stojim ovde! To je moj Roni O'Saliven, zvezda! Legendarni prvak u snukeru, a ja stojim pored njega. O moj Bože, ne mogu da verujem da sam te sreo ovde, znaš... Tražio sam te. Srećno! - govorio je uzbuđeni sredovečni navijač na snimku koji je objavljen i koji su već milioni pregledali.

Tek nekoliko sati kasnije, O'Salivan je pobedio i zaradio skoro 300 hiljada evra, a navodno je "težak" preko 35 miliona. Ipak, služi se gradskim prevozom jer je pre svega "čovek iz naroda".

Kurir sport/Mondo

Bonus video:

04:07

IMA IH SAMO TROJICA: Nešat Tairovski bavi se NAJREĐIM zanatom u Srbiji (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track