Najnovije vesti

AKO STE MISLILI DA MESI I RONALDO NAJVIŠE ZARAĐUJU, VARATE SE! Imamo NAJPLAĆENIJEG sportistu na svetu - ova CIFRA će vas šokirati
Foto: DAVID CANNON / Getty images / Profimedia

ludilo

AKO STE MISLILI DA MESI I RONALDO NAJVIŠE ZARAĐUJU, VARATE SE! Imamo NAJPLAĆENIJEG sportistu na svetu - ova CIFRA će vas šokirati

Ostali sportovi -

Ako ste mislili da Kristijano Ronaldo ili Lionel Mesi zarađuju najviše u svetu sport, grdno se varaze, pošto je na prvo mesto izbio golfer Džon Ram, koji je sa "LIV" golfom potpisao ugovor težak neverovatnih 476 miliona funti.

Sjajni golger trenutno zauzima treću poziciju na svetskoj rang listi, dok je takođe i master šampion.

U proteklih godinu dana, Mesi i Ronaldo su zaradili 130 miliona funti, Portugalac je sa Al-Nasrom sklopio posao vredan 200 miliona evra, ali to nije ni pola onoga što će inkasirati Džon Ram.

Ram je prošle godine kazao da mu se život neće promeniti ukoliko dođe do ogromne love:

- Novac je sjajan, ali onda smo se supruga i ja zapitali: Hoće li se naši životi promeniti ako dobijemo taj novac? Ne, neće se ni malo promeniti. Ruku na srce, sad bih mogao da se povučem sa ovim što sam do sad napravio i da ne igram više golf. Dakle nikada nisam igrao golf iz monetarnih razloga. Igram iz ljubavi, i želim da igram protiv najboljih na svetu. Uvek sam bio zaiteresovan za sportsku istoriju slavnih i nasleđe koju legendarni sportisti ostavljaju, a trenutno mi PGA Tour pruža to - rekao je tada 29-godišnji bokser.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
 
track