MISTERIOZNI NESTANAK REPREZENTATIVKI! Šok na SP: Marijani i njenoj saigračici se IZGUBIO SVAKI TRAG! Niko ne zna gde su!
Foto: Bildbyran / ddp USA / Profimedia

skandal

MISTERIOZNI NESTANAK REPREZENTATIVKI! Šok na SP: Marijani i njenoj saigračici se IZGUBIO SVAKI TRAG! Niko ne zna gde su!

Ostali sportovi -

Dve reprezentativke Kameruna nestale su tokom boravka na Svetskom prvenstvu u Francuskoj.

Ženska rukomenta reprezentacija Kameruna u Francusku je dopotovala sa 16 igračica, a na turniru se pojavilo njih 14, pošto su dve rukometašice misteriozno nestale iz kampa reprezentacije.

Marijana Batamag i Manga Ambasa pokupile su svoje stvari i nestale bez traga pred sam početak turnira.

Sumnja se da su pobegle u potrazi za boljim životom.

"Video sam izveštaje da su dve igračice nestale. Savez je prokomentarisao stvar i rekao da su pokušali da pipaze sa tim, ali nisu oni krivi što su njih dve nestale zajedno sa svojim stvarima", rekla je kamerunska novinarka Leokadia Bongben u izjavi za "Gohandball".

Ovo nije prvi put da kamerunski sportisti koriste veliki turnir da pobegnu iz zemlje. Slična situacija dogodila se i pre dve godine u Španiji, kada je pet igračica nestalo.

"Verujemo da bi ovo mogla da bude prilika da dođu do mesta gde će biti cenjeni. Uslovi za život u Kamerunu nisu najbolji. Mladoj ženi nije lako da naže posao u Kamerunu, rade za 70 dolara mesečno", dodaje novinarka.

Kamern se plasirao u drugu fazu Svetskog prvenstva u Francuskoj.

Kurir sport/Sportsport

01:34

Ceca Kitić otvoreno o svojim počecima!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track