IVANINA LJUBAVNA ROMANSA: Španovićka zbog Marka raskinula veridbu i vezu dugu 10 godina! Venčala se u bajkovitom okruženju
Foto: Stefan Jokić

Kraj

IVANINA LJUBAVNA ROMANSA: Španovićka zbog Marka raskinula veridbu i vezu dugu 10 godina! Venčala se u bajkovitom okruženju

Ostali sportovi -

Ivana Španović, najbolja srpska atletičarka, razvodi se od muža Marka Vulete.

Ova vest je šokirala mnoge pošto je izgledalo da joj, pored atletske staze, cveta i na ljubavnom planu.

Ivana je prvi put objavila da je sa Markom u vezi 2019. godine.

Prethodno je deset godina bila u vezi sa Vladimirom Kumrićem, za koga je bila verena.

Ivana i Vladimir su raskinuli 2018. godine, pa je Ivana jedno vreme bila sama.

Veza sa Vladimirom je počela u Zrenjaninu 2008. godine posle Olimpijskih igara u Pekingu te godine.

Sreli su se u gradu, a Ivana je bila ta koja je odlučila da napravi prvi korak i to jednom SMS porukom.

"Kada sam se vratila iz Pekinga, sa društvom sam izašla u grad. Upoznali smo se, dopao mi se i odlučila sam da mu se javim sutradan. Tako je sve počelo", orktila je pre više od deset godina Ivana Španović.

"Budući da se nismo poznavali, Vladimir me je najpre privukao svojim izgledom. Kako sam tih dana operisala krajnike i bila primorana da nedeljama ležim u stanu, nas dvoje smo komunikaciju nastavili porukama. Već tada sam shvatila da je on osoba koju želim bolje da upoznam. Posle nekoliko nedelja poznanstva, počeli smo da se zabavljamo", ispričala je Ivana Španović je o početku svoje veze sa Vladimirom.

Ivana se udala za Marka u septembru 2021. godine. Venčanje su organizovali u mestu Umčare, udeljnom 30-tak kilometara od Beograda.

Iako su mnogi tada spekulisali da će se Ivana i Marko venčati van Srbije, njih dvoje su odabrali prirodu i ranč koji liči na bajku.

U pitanju je ranč koji pripada Ivaninoj dugogodišnjoj saradnici i prijateljici Biljani Daničić. Biljana je praktično od početka njene atletske karijere deo pi-ar tima.

Na svadbi je bila najbliža rodbina dvoje mladenaca, kao i članovi njenog tima. Venčanju je prisustvovao Ivanin kolega, Strahinja Jovančević zajedno sa devojkom Kiprankom Marijom Onisifru.

Kurir sport

Bonus video:

01:15

NEMA TERETANE? NEMA PROBLEMA: Ovako se Ivana Španović priprema za novu sezonu! Zanosna na plažama Dubaija VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track