POTRESNA ISPOVEST Brat slavnog vozača progovorio o NESREĆI koja je zauvek promenila porodicu Šumaher: Ništa nije kao što je bilo!
Foto: RAINER JENSEN / AFP / Profimedia

otvorio dušu

POTRESNA ISPOVEST Brat slavnog vozača progovorio o NESREĆI koja je zauvek promenila porodicu Šumaher: Ništa nije kao što je bilo!

Ostali sportovi -

U petak 29. decembra navršava se tačno 10 godine od stravične nesreće koju je na skijanju doživeo legendarni vozač Formule 1, Mihael Šumaher.

Mlađi brat velikog šampiona, Ralf Šumaher, govorio je o tragičnom danu koji je zauvek promenio njegovu porodicu.

"Mogu samo da kažem da je njegova nesreća bila veoma neprijatan i traumatičan događaj za mene. Ali ne samo za mene... na primer i za Mihaelovu decu - Mik, kao što svi znamo, bio je mlad tinejdžer kada se to dogodilo. Nažalost, život nije uvek fer.", rekao je Ralf u razgovoru za Bild.

Podsetimo, krajem decembra 2013. godine Šumaher je pao na skijanju i glavom udario u stenu. Sedmostruki šampion sveta u Formuli 1 pretrpeo je tada ozbiljno oštećenje mozga. Šumaher se posle udesa danima borio za život u bolnici u Grenoblu i dugo je bio u indukovanoj komi. Od nesreće se nije pojavljivao u javnosti, a porodica sve ove godine uspešno krije informacije o njegovom zdravstvenom stanju.

Ni Ralf nije želeo da otkriva detalje.

"Nedostaje mi moj Mihael iz tog vremena. Život je često nepravedan. Imao mnogo sreće, ali onda se dogodila ova tragična nesreća. Na sreću, zahvaljujući savremenim medicinskim opcijama, mnogo toga je još uvek moguće, ali ništa više nije kao što je bilo", dodao je bivši vozač Formule 1.

Kurir sport/Bild/J.M

05:30

FORMULA 1 SPEKTAKL U BEOGRADU ZA SAMO 4 DANA: Šampionski bolid stigao u Srbiju!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track