NOVOGODIŠNJI SAJAM SPORTA U BOJNIKU! Generalni sekretar Sportskog saveza Srbije Goran Marinković: Divna zabava za mlade sportiste
Foto: SSS

tradicija

NOVOGODIŠNJI SAJAM SPORTA U BOJNIKU! Generalni sekretar Sportskog saveza Srbije Goran Marinković: Divna zabava za mlade sportiste

Ostali sportovi -

Dobra komunikacija ključ je uspešne saradnje Sportskog saveza Srbije i teritorijalnih sportskih saveza, zato je nastavljen obilazak gradova i opština štirom Srbije.

Generalni sekretar Goran Marinković posetio je opštinu Bojnik koja treću godinu zaredom održava Novogodišnji sajam sporta u Sportskoj hali Bojnik. Marinković je u razgovoru sa rukovodstvom Sportskog saveza opštine Bojnik, Dejanom Arsićem i Milošem Aranđelovićem i predsednikom opštine Nebojšom Nenadovićem upoznat sa planovima u oblasti sporta za 2024. godinu:

Sportski savez Srbije, Bojnik, Zaječar
foto: SSS

- Drago mi je što se u Bojniku posvećuje pažnja sportu, a naročito deci koja tek treba da se uključe u sistem sporta. Ova višednevna sportska manifestacija odlična je ideja, vidimo da Bojinik ima mnogo predškolaca i prvaka koji se danas dobro zabavljaju na različitim sportskim poligonima. Drago mi je što ljudi koji vode Sportski savez opštine Bojnik žele da sledeće godine budu jedna od opština koja će organizovati Mali sajam sporta - istakao je generalni sekretar Sportskog saveza Srbije.

Sportski savez Srbije, Bojnik, Zaječar
foto: SSS

Nakon Bojnika Marinković je boravio u poseti Knjaževcu i Zaječaru. Sportski savez Knjaževca održao je redovnu Skupštinu, kojom je predsedavao predsednik Mikica Vidojević, na kojoj je izražena želja da se u ovoj opštini organizuje Mali sajam sporta u 2024. godini, a generalni sekretar Marinković pozdravio je ovu ideju i prisutnima poželeo uspeh u narodnoj godini.

1 / 4 Foto: SSS

Sportski savez grada Zaječara održao je Redovnu izbornu skupštinu na kojoj je reizabran za predsednika Dragiša Simonović. Održan je i sastanak sa pomoćnikom gradonačelnika zaduženim za sport Milanom Stankovićem, predsednikom SSGZ Simonovićem i sekretarom Igorom Božinovićem, koji su nakon razgovora u Gradskoj kući obišli i velelepni fudbalski stadion "Kraljevica":

- Saradnja sa Sportskim savezom grada Zaječara traje godinama, sprovode akcije Sportskog saveza Srbije i ulažu veliki rad i trud u sport. Čestitao bih Dragiši Simonoviću na reizboru i nadam se da će nastaviti sa aktivnostima koje će dodatno obogatiti program Saveza u 2024. godini. Sportski savez Srbije će kao i do sada biti tu da pruži podršku i pomaže svoje članice - rekao je Goran Marinković.

Kurir.rs

Bonus video:

02:44

DOĐITE DA UPOZNATE SVOJE IDOLE Davor Štefanek: Od petka do nedelje najbolje što Srbija ima na Sajmu sporta na Adi Ciganliji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track