OSMORO TAKMIČARA NA TURNIRU: Prva provera za srpske rvače na takmičenju u Zagrebu
Foto: Privatna arhiva

Pripreme za EP

OSMORO TAKMIČARA NA TURNIRU: Prva provera za srpske rvače na takmičenju u Zagrebu

Ostali sportovi -

Rvačka reprezentacija Srbije otputovala je u Zagreb gde će u naredna tri dana učestvovati na prvom renking turniru ove sezone.

Boje reprezentacije Srbije na turniru u glavnom gradu Hrvatske braniće osmoro takmičara: Georgi Tibilov, Sebastijan Nađ, Aleksa Ilić, Ali Arsalan, Aleksandar Komarov, Luka Katić, Amrio Vuković, Mihail Kadžaja i Boris Petrušić.

Srpski reprezentativci bazične pripreme odradili su u Španiji, a prethodnih dana trenirali su u Zrenjaninu.

„Sve je proteklo u najboljem redu. Bazični deo priprema, koji je najbitniji segment, odrađen je na najbolji mogući način. Svi momci su zaista dali sve od sebe, treniralo se izuzetno jako u vrunskim uslovima u španskom olimpijskom centru u Siera Nevadi, a u Zrenjaninu je fokus bio na klasičnim rvačkim treninzima“, istakao je Vojislav Trajković jedan od trenera u stručno štabu naše reprezentacije i potom dodao:

„Ovaj turnir u Zagrebu biće odlična provera i sjajna prilika da vidimo gde se naši rvači nalaze u ovom trenutku. Svakako, naši reprezentativci još nisu dostigli optimalnu takmičarsku formu koju tempiramo za Evropsko prvenstvo, koje se održava od 12. februara u Bukureštu i prvi kvalifikacioni turnir za plasman na Olimpijske igre koji je na programu u aprilu“.

Prema rečima Trajkovića, rvačka reprezentacija Srbije po završetku turnira u Zagrebu putuje u Poreč gde će učestvovati na međunarodnom trening kampu u kome će biti preko 250 najboljih rvača Evrope.

Kurir sport

Bonus video:

01:24

KLINAC BEZ PROBLEMA OBARA STARIJE OD SEBE! Prirodan talenat za sumo rvanje (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track