"DO TRI SATA SAM GLEDAO I ANALIZIRAO UTAKMICU PROTIV MAĐARSKE" Toni Đerona posle BOLNOG poraza Srbije: "Ja verujem svojoj ekipi"
Foto: Marco Wolf / AFP / Profimedia

ep

"DO TRI SATA SAM GLEDAO I ANALIZIRAO UTAKMICU PROTIV MAĐARSKE" Toni Đerona posle BOLNOG poraza Srbije: "Ja verujem svojoj ekipi"

Ostali sportovi -

Posle bolnog poraza od reprezentacije Mađarske u drugom kolu grupe C na Evropskom prvenstvu, Orlove poslednjeg takmičarskog dana očekuje dan odluke i duel sa ekipom Crne Gore.

Crnogorci su ekipa koja je bila na svega nekoliko minuta od uzimanja bodova i Mađarskoj i Islandu, te zadatak nije ni malo lak. Ipak, selektor Srbije, Toni Đerona, i dalje veruje u svoje igrače i sprema najbitniju utakmicu na šampionatu.

”Noć je bila vrlo kratka. Do tri sata sam gledao i analizirao našu utakmicu protiv Mađarske pokušavajući da pronađem razloge zašto nismo bili na očekivanom nivou. Na kraju, kao što smo i očekivali u ovako ujednačenoj grupi, svi dueli su teški i nema lakog protivnika. U svim susretima odlučuju detalji.”

rukomet, rukometaši, Srbija, Mađarska
foto: Eibner-Pressefoto/Heike Feiner / imago sportfotodienst / Profimedia

O sutrašnjem protivniku kaže.

”I dalje imamo dosta toga da pokažemo. Odbrana je bila na visokom nivou u obe utakmice iako smo juče primili više od deset golova sa pozicije pivota. Međutim, u napadu ne pronalazimo tako lako sebe. Igramo protiv veoma agresivne ekipe, posebno u odbrani. Golman Nebojša Simić je u odličnoj formi, ali ja verujem svojoj ekipi. Na nama je da pobedimo sa dovoljno golova razlike i čekamo rasplet u drugoj utakmici što je naša poslednja prilika za odlazak u Keln.”

Utakmica sa Crnom Gorom igra se sa početkom u 18 časova i 30 minuta uz direktan prenos na Radio Televiziji Srbije i Arena Sport kanalima.

Kurir sport

Bonus video:

01:34

Ceca Kitić otvoreno o svojim počecima!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track