MOJA ŽENA REPREZENTATIVKA CRNE GORE NAVIJAĆE VEČERAS ZA MENE I SRBIJU: Tako priča Bogdan Radivojević, kojeg lomi temperatura
Foto: Printskrin/Instagram

biće veselo

MOJA ŽENA REPREZENTATIVKA CRNE GORE NAVIJAĆE VEČERAS ZA MENE I SRBIJU: Tako priča Bogdan Radivojević, kojeg lomi temperatura

Ostali sportovi -

Srpski rukometaši večeras (18.00) igraju poslednju utakmicu u grupi na Evropskom prvenstvu, a protivnik je selekcija Crne Gore.

Bogdan Radivojević, Jelena Despotović
foto: Printskrin/Instagram

Posebno zanimljiv duel biće za Bogdana Radivojevića (30), krilo reprezentacije Srbije koji je oženjen Jelenom Despotović (29), reprezentativkom Crne Gore. Njih dvoje su u srećnom braku, žive na relaciji Beograd - Podgorica i imaju ćerkicu Helenu, rođenu u avgustu 2022. godine.

Bogdan Radivojević veruje da Srbija može da pobedi Crnu Goru, a u razgovoru za Sportski žurnal na pitanje za koga će navijati njegova supruga Jelena Despotović kao iz topa odgovara:

- Za mene, naravno!

Bogdan Radivojević
foto: Starsport

Bogdan Radivojević imao je zdravstvenih problema prethodnih dana. Iako je bio u sastavu protiv Mađarske odigrao je svega nekoliko minuta, jer je imao virusnu infekciju. U ponedeljak je imao visoku temperaturu od 39 stepeni, tako da je njegov igranje protiv Crne Gore pod upitnikom. Srbiji je večeras potrebna pobeda od dva gola razlike, kako bi imala da se nada prolazu u narednu rundu, ako Mađarska savlada Island.

Jelena Despotović
foto: Bildbyran / ddp USA / Profimedia

Njegova supruga Jelena Despotović rukometnu karijeru počela je u Budućnosti, da bi najviše vremena provela igrajući u raznim mađarskim klubovima, a bila je i član slovenačkog Krima. Prošle godine vratila se u rodnu Podgoricu i opet obukla dres Budućnosti. Sa selekcijom Crne Gore osvojila je zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu 2012. godine.

Bogdan Radivojević rođen je u Smederevskoj Palanki, a karijeru je počeo u Partizanu, da bi potom šest godina igrao u Nemačkoj za Flenzburg sa kojim je osvojio Ligu šampiona i Rajn-Nekar. Poslednje četiri godine član je mađarskog PIK Segeda. Od ove sezone igra u Severnoj Makedoniji za Pelister.

Kurir sport/Žurnal

01:34

Ceca Kitić otvoreno o svojim počecima!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track