TEŠKA BRUKA HRVATSKOG BORCA! Upao u studio sa drugarima kako bi uplašio Ilića, ali u tome nije uspeo - Srbin im NIJE ostao dužan!
Foto: Printscreen/Instagram

sraman potez

TEŠKA BRUKA HRVATSKOG BORCA! Upao u studio sa drugarima kako bi uplašio Ilića, ali u tome nije uspeo - Srbin im NIJE ostao dužan!

Ostali sportovi -

Proteklih nekoliko godina popularnost MMA sporta u Srbiji, a i u regionu neprestano raste, a jedan od najzaslužnijih za to jeste jedan od najboljih boraca sa ovih prostora Aleksandar Džoker Ilić.

Ukoliko neko ne zna o kome je reč, reč je o srpskom borcu koji se bori i isto tako beleži fantastične rezultate širom sveta, s trenutnim skorom od 15 pobeda i 5 poraza.

Baš zbog toga mnogi žele da se nađu u oktagonu zajedno sa Ilićem, jer su svesni koliko taj meč može da im donese, imajući u vidu popularnost koju srpski borac poseduje.

Aleksandar Ilić
foto: RSS MMA

Jedan od onih koji žele meč sa Ilićem jeste hrvatski borac Đani Barbir. "Prepucavanje" preko društvenih mreža između njih dvojice traje već duže vreme, a čitav sukob sada je otišao i korak dalje.

Naime, popularni Ilke otišao je u Zagreb na snimanje jednog podkasta i tom prilikom doživeo vrlo neprijatno iznenađenje. Tokom snimanja emisije, Đani se odlučio na krajnje sraman potez, te je u pratnji nekoliko drugara upao u studio kako bi na račun Ilića izneo nekoliko uvreda i pretnji, ali to srpskog borca nije uplašilo, s obzirom na to da im je momentalno uzvratio.

Iznervirao se Ilke, potom je i ustao želeći je da vidi u čemu je problem i tako im jasno stavio do znanja da ih se ne plaši, dok je morao da reaguje i voditelj kako bi smirio strasti i, na svu sreću, u tome je uspeo.

Kurir sport

Bonus video:

00:57

OGNJEN MIĆOVIĆ POSTAO MMA VICEŠAMPION EVROPE! Do medalje došao pobedivši pulena Onora Mekgregora

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track