NAZVALA CRNOGORSKOG ORLA - KOKOŠKOM, PA MORA DA SE IZVINJAVA: Marija se oglasila POKAJNIČKIM saopštenjem
Foto: Profimedia

reakcija

NAZVALA CRNOGORSKOG ORLA - KOKOŠKOM, PA MORA DA SE IZVINJAVA: Marija se oglasila POKAJNIČKIM saopštenjem

Ostali sportovi -

Atletičarka Marija Vuković osvojila je brojne medalje za Crnu Goru, ali se sada nalazi na meti ozbiljnih napada zbog jednog nepromišljenog poteza.

Marija, koja je Srpkinja iz Knina, ali nastupa za Crnu Goru došla je u centar pažnje javnosti kada je orla sa zastave ove zemlje nazvala kokoškom.

Usledilo je i njeno javno izvinjenje zbog tog poteza:

- Duboko se izvinjavam zbog svoje nepromišljene izjave tokom snimanja serijala "Igram svoju igru". Namera mi nije bila da povredim ničije osećaje, niti da unizim grb zemlje kojoj sa ponosom pripadam. Nadam se da ćete oprostiti ovaj nepromišljeni trenutak zbog kojeg se duboko kajem.

- Možete da me osuđujete, zbog moje brzopletosti i onog što sam izgovorila. Na to imate svako pravo. I priznajem da kao sportista imam veću odgovornost prema izgovorenoj reči. Ali u jedno budite sigurni - nikada ne bih ni pomislila, a kamoli namerno unizila grb i zastavu svoje zemlje. A Crna Gora jeste moja zemlja. Unižavajući nju, unizila bih i sebe.

- Nastaviću i dalje punim srcem da skačem za Crnu Goru, onako kako sam to uvek i radila! A jedini cilj koji trenutno imam pred sobom je da predstavljam našu zemlju na Olimpijskim igrama u Parizu i nadam se učinim sve vas ponosnim - poručila je Marija uz fotografiju sa zastavom Crne Gore.

Kurir sport

Bonus video:

00:13

Crnogorac opet prišao Novaku: Vidiš šta se desi kada snimiš vic sa mnom?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track