BOGATI ŠEIK BRUTALNO SPUSTIO BAHATU ZVEZDU: Tražio da mu na kućni prag stignu DVA SKUPOCENA FERARIJA, pa dobio odgovor za pamćenje
Foto: Printscreen/Instagram

bezobrazan zahtev

BOGATI ŠEIK BRUTALNO SPUSTIO BAHATU ZVEZDU: Tražio da mu na kućni prag stignu DVA SKUPOCENA FERARIJA, pa dobio odgovor za pamćenje

Ostali sportovi -

Kontroverzni američki bokser Džervonta Dejvis dobio je brutalan odgovor na svoj bahat i bezobrazan zahtev.

Naime, Amerikanac je tražio od Turkija Al Šeika, koji je zadužen za organizaciju velikih sportskih događaja u Saudijskoj Arabiji, dva skupocena Ferarija kako bi razmislio o ponudi da svoju borbu odradi u toj zemlji.

Čovek koji je organizovao brojne spektakle želeo je da dovede i prvaka sveta u lakoj kategoriji, Džervonta Dejvisa, ali je zbog njegovog sramnog zahteva odustao od te ideje.

Džervonta Dejvis
foto: Printscreen/Instagram

"Džervonta Dejvis mi je rekao da mu pošaljem dva Ferarija na kućni prag. Odgovorio sam mu da ću mu poslati dve rukavice, to je sve što može da dobije", brutalno je odgovorio bogati šeik.

Usledio je kratak odgovor Amerikanca.

"Zar su mi ikada bile potrebne..."

Dejvis je WBA šampion lake kategorije. Ovaj 29-godišnji Amerikanac ostvario je 29 pobeda u karijeri, od čega čak 27 nokautom.

Poznat je po svom raskalašnom životu van ringa. Zbog brojnih incidenata više puta je imao problema sa zakonom. Prošle godine uhapšen je pošto je prekršio kućni pritvor koji mu je određen zbog izazivanja saobraćajne nesreće 2020. godine.

Džervonta Dejvis
foto: Printscreen/Instagram

Svojim Lamborginijem je prošao kroz crveno i izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je povređeno četvoro ljudi i mesta nesreće, u kojoj samo pukom srećom niko nije smrtno stradao. Sve je to uradio dok mu je vozačka dozvola bila privremeno oduzeta zbog ranijih saobraćajnih prekršaja.

Kurir sport/J.M.

01:53

Boks meč u Bugarskoj počeo uz Kebinu pesmu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track