SEDMO IZDANJE NAJVEĆEG MMA SPEKTAKLA: Ovaj put "ARMMADA“ stiže u Sombor, a borci su iz Srbije, Grčke, Rumunije, Brazila, Irana...
Foto: Promo

mma

SEDMO IZDANJE NAJVEĆEG MMA SPEKTAKLA: Ovaj put "ARMMADA“ stiže u Sombor, a borci su iz Srbije, Grčke, Rumunije, Brazila, Irana...

Ostali sportovi -

Prvi put u Somboru, publika koja je pokazala istinsku ljubav prema MMA sportu, imaće priliku uživo da gleda najveći domaći MMA spektakl „ARMMADA“!

Armmada
foto: Promo

Sedmo izdanje Armmada promocije održaće se 17. februara u somborskoj hali Mostonga sa početkom u 19:00. Organizatori su već sa prvim izdanjem postavili sebi visoke ciljeve kada je reč o svakom detalju turnira. Za sada su više nego uspešni sa ispunjenjem, pa sa pravom očekujemo pravi spektakl.

Armmada
foto: Promo

Na samo pominjanje Armmada promocije, ljubitelji MMA sporta znaju da je na prvom mestu reč o izvanrednom fight card-u, napetim i neizvesnim borbama, ali i o vrhunskom audio vizuelnom scenskom spektaklu. Ova promocija je poznata po tome što je u svakom izdanju imala međunarodne borce, pa tako i ovaj put, imaćemo priliku da vidimo fantastične sportiste iz Srbije, Grčke, Rumunije, Brazila, Irana, Kipra i Turske.

Armmada
foto: Promo

Velika privilegija za sve koji budu uz Armmada turnir u subotu, 17. februara jeste ta, što će imati prilike da vide nastup našeg najperspektivnijeg teškaša, Jovana Leke za kog stručnjaci predviđaju međunarodni uspeh. Za sve prethodne turnire tražila se karta više, a sale u kojim Armmada organizuje turnire su male da prime sve zainteresovane. Iz tog razloga, organizatori apeluju na posetioce da svoju ulaznicu nabave na vreme, a one se mogu kupiti na blagajnama zatvorenog gradskog bazena u Somboru, u hotelu Barcode kao i u kafe restoranu Barcode.

Armmada
foto: Promo

Kao i do sada, Arena Fight TV kao strateški partner promocije, obezbedila je direktan TV prenos ovog događaja. Armmada promociju možete pratiti preko zvaničnog sajta, YouTube kanala i društvenih mreža (Facebook i Instagram).

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track