NIJE JOJ BILO PRIJATNO KAD JOJ JE OVO PONUĐENO: Kaže da joj zarada od sporta NIJE DOVOLJNA, ali ovo nije mogla da prihvati!
Foto: BEAUTIFUL SPORTS/Axel Kohring / imago sportfotodienst / Profimedia

NIJE JOJ SE DOPALO

NIJE JOJ BILO PRIJATNO KAD JOJ JE OVO PONUĐENO: Kaže da joj zarada od sporta NIJE DOVOLJNA, ali ovo nije mogla da prihvati!

Ostali sportovi -

Jedna od najpopularnijih atletičarki na svetu, Alisa Šmit, otkrila je da je neadvno odbila ogroman novac za reklamu koja joj se nije dopala.

Nemačka atletičarka se u prošlosti žalila zbog slabe zarade koju od sporta imaju ona i njene kolege i koleginice.

- U principu, moram vam reći da većini nemačkih atletičara nije lako da žive od sporta. Naravno da na takmičenjima može da se zaradi, ali na većini nema zarade. Lično, ne bih mogla da živim od tih iznosa jer za sva takmičenja imate putne i hotelske troškove koji nisu uvek pokriveni. Moramo da imamo vanrednu zaradu kako bismo stvorili drugi izvor prihoda - pričala je Alisa.

Uprkos tome, odbila je bogatu ponudu i priliku da lako dođe do velike svote novca.

- Pre dva meseca dobila sam ponudu od svetski poznatog brenda, ali nisam stajala 100 odsto iza onoga što traže. Nisam se osećala prijatno, iako je ponuđena šestocifrena zarada za samo jednu kampanju - rekla je ona.

S obzirom na to da je na Instagramu na svom nalogu skupila preko pet miliona ljudi, možemo da pretpostavimo da za nju "nema zime" kada je reč o zaradi, jer je poznato da su brojni brendovi iz različitih životnih spremni da plate ozbiljan novac za reklame i objave na velikim nalozima.

Iako ne spada u vrh svetske atletike, Alisa je jedna od najpopularnijih atletičarki.

Prema mišljenju mnogih ona je najzgodnija sportistkinja na svetu, a atraktivnim izgledom je očarala mnoge muškarce. Možda se baš iza toga krije tajna njene popularnosti.

Kurir sport

Bonus video:

03:00

TRKA JA TO MOGU OKUPILA 1.500 ŽENA NA ADI! Kompanija dm drogerie markt i Beogradski maraton napravile akciju za pamćenje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track