PRVI "KARATE MASTERCLASS" U BEOGRADU! Jovana Preković i Slobodan Bitević otkrivaju tajne uspeha, Vanja Grbić gostujući predavač!
Foto: Profimedia

spektakl u najavi

PRVI "KARATE MASTERCLASS" U BEOGRADU! Jovana Preković i Slobodan Bitević otkrivaju tajne uspeha, Vanja Grbić gostujući predavač!

Ostali sportovi -

U nedelju 31. marta 2024. godine biće održan prvi "Karate MasterClass" gde će svi ljubitelji karatea u Sportskom centru Banjica imati priliku da se upoznaju sa ovim sportom.

Karate MasterClass
foto: Privatna arhiva

Olimpijska šampionka Jovana Preković i svetski prvak Slobodan Bitević pomoći će polaznicima ovog seminara da otkriju sve čari karatea, a pored praktičnog dela koji obuhvata dva treninga fokusirana na uvežbavanje tehnike, taktike i sparinge, na posebnom predavanju razgovaraće se o ključnim aspektima postizanja vrhunskih rezultata, uključujući fizičku i psihološku spretnost, motivaciju, disciplinu i poštovanje.

Broj polaznika ograničen je na 150 i polovina je već popunjena, a gostujući predavači biće olimpijski šampion i legenda srpskog i svetskog sporta Vladimir Grbić, koji će govoriti o zdravom odrastanju dece u sportu, kao i sportski psiholog Tijana Ćirković.

Program počinje u devet časova kada će biti održan prvi trening, a zatim, tačno u podne, kreću predavanja. Drugi trening održaće se od 16 časova.

Kurir sport

BONUS VIDEO:

00:40

MALA MILICA NAS JE PONOVO ODUŠEVILA: Pogledajte kako se KARATE izvode u OPANCIMA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track