NOVI SELEKTOR POZVAO 90 NAJBOLJIH BORACA: Kik-boks reprezentacija Srbije okupila se u Beogradu
Foto: Kik-boks savez Srbije

Kontrolni treninzi

NOVI SELEKTOR POZVAO 90 NAJBOLJIH BORACA: Kik-boks reprezentacija Srbije okupila se u Beogradu

Ostali sportovi -

Kik-boks reprezentacija Srbije okupila se u Beogradu i odradila kontrolne treninge pred izazove koji joj predstoje.

Novi selektor Siniša Vladimirović imao je priliku da na delu vidi oko 90 naših najboljih boraca u kategoriji mlađih i starijih juniora i juniorki, kao i u kategoriji seniora i seniorki.

On je izraziio veliko zadovoljstvo trenutnom formom svih naših takmičara i naglasio da će ovakva kontrolna okupljanja postati praksa Kik-boks saveza Srbije svakog meseca.

"Ono što sam priželjkivao da vidim, to sam i video", sumira utiske Vladimirović i dodaje:

"Zaista sam prijatno iznenađen, jer su svi naši takmičari maksimalno spremni, ali i veoma motivisani što je jako važno. U našim redovima imamo dokazane šampione, prvake sveta, amaterske i profesionalne, ali imamo i one koji silno žele da to postignu. Sinergija te dve sile koje se sudaraju rađaju neka nova veoma pozitivna iskustva", konstatovao je Vladimirović.

kik-boks, kik boks, Siniša Vladimirović
foto: Kik-boks savez Srbije

Selektor naših kik-boksera naglasio je važnost ovakvih učestalih susreta naših najboljih boraca;:

"Mojoj generaciji kik-boksera je to nedostajalo i zato smo želeli to da promenimo. Svi naši klubovi iz čitave Srbije su se odazvali ovom pozivu i iz svih klubova je došlo ono najkvalitetnije. Takođe, doveli smo i nekoliko veoma perspektivnih boraca kojima će ovi treninzi mnogo pomoći da razviju svoj potencijal i od kojih očekujemo veliki napredak u budućnosti", rekao je Vladimirović.

Prva značajnija međunardna provera naše kik-boksere očekuje od 11. do 14. aprila na Evropskom kupu u Sarajevu i to za sve uzrastne kategorije:

"Nakon toga, predstoji nam državno prvenstvo u ful-kontaktu, 23. i 24. aprila. Zatim, za drugu polovinu maja zakazan je šampionat Srbije lou-kiku u Lazarevcu, a potom Prvenstvo Balkana u Crnoj Gori. Najbitnija provera će svakako biti Svetski Kup u Budimpešti koji se održava 17. juna", zaključio je Vladimirović.

Kurir sport

Bonus video:

00:27

ŠAMPIONI IZ KIK BOKS KLUBA PALMINI TIGROVI ZAPOČELI ŽESTOKE PRIPREME

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track