"SIGURAN SAM - JASIKEVIČIJUS MOŽE STOPAMA OBRADOVIĆA!" Jake reči Gudurića: O njemu će se pričati kao jednom od najvećih!
Foto: Altan Gocher / AFP / Profimedia

EVROLIGA

"SIGURAN SAM - JASIKEVIČIJUS MOŽE STOPAMA OBRADOVIĆA!" Jake reči Gudurića: O njemu će se pričati kao jednom od najvećih!

Košarka -

Košarkaš Fenerbahčea, Marko Gudurić, izgovorio je prilično jake reči o Šarunasu Jasikevičijusu.

Litvanac je preuzeo Fenerbahče u decembru 2023. godine, a uprkos porazu u poslednjoj evroligaškoj utakmici, može da se kaže da je ovaj tim u fantastičnoj formi.

Ekipa iz Istanbula je na šestom mestu sa učinkom od 19 pobeda i 12 poraza, dok je na drugom mestu u šampionatu Turske.

"Očigledno je da igramo dobro, pobeđujemo, ali mislim da je najveća stvar koju je Šarunas doneo disciplina. Svi znamo njegova pravila, iako nam je trebalo vremena da shvatimo šta tačno želi. Sada smo na istoj strani i moramo da nastavimo ovako", rekao je Gudurić.

Upitan je reprezentativac Srbije i koliko čuveni Litvanac može da učini u toku trenerske karijere i da li može da ide stopama Željka Obradovića.

"U to sam siguran 100 posto. Jasikevičius može stopama Obradovića. On je već sada jedan od najboljih trenera Fenerbahčea. Ubeđen sam da će se o Jasikevičiusu kada završi karijeru pričati kao jednom od najvećih stručnjaka".

Kurir sport

Bonus video:

05:33

Marko Gudurić posle drugog treninga u Manili

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track