"ZNATE ŠTA SE DESI LJUDIMA KOJI UĐU U MOJU KUĆU? ZAVRŠE MRTVI!" Skandal čuvenog MMA borca - pretio agentima zbog doping kontrole!
Foto: AP/David Becker

ufc

"ZNATE ŠTA SE DESI LJUDIMA KOJI UĐU U MOJU KUĆU? ZAVRŠE MRTVI!" Skandal čuvenog MMA borca - pretio agentima zbog doping kontrole!

Ostali sportovi -

Američki borac Džon Džons zapretio agentima anti-doping agencije da mogu da budu mrtvi ako ga posećuju prerano.

Jedan od najboljih MMA boraca današnjice, američki teškaš Džon Džons (36) našao se u centru velikog skandala. Dok se nagađa da li će i kada biti organizovana njegova borba protiv hrvatskgo borca Miočića - što Stipe jedva čeka - Džons je glavna tema američkih medija zbog svog ponašanja, odnosno pretnji smrću članovima antidoping komisije.

Incident se dogodio na njegovom imanju u Albukerkiju, gde je ekipa došla kako bi uzela uzorke za testiranje. Agentkinja koja je bila u poseti Džonsu prijavila je jedno od najprepoznatljivijih MMA lica organizaciji UFC, uz napomenu da joj je oteo mobilni telefon, odbio testiranje, zapretio tužbom i smrću dvoje članova tima koji su ga posetili!

"Je*ote, zašto vi ljudi dolazite tako rano? Znate šta se dešava ljudima koji uđu u moju kuću? Završe mrtvi", navodno je rekao Džon, a prenela agentkinja Martinez, koja je trebalo da preuzme uzorak urina. Ona je istakla i da je MMA borcu predložila vađenje krvi, ali da je to dodatno razbesnelo Džona Džonsa, koji se kasnije pravdao na Instagramu.

"Želim da se izjasnim zbog izveštaja da sam navodno pretio agentima i uzeo telefon. Želim da pojasnim da ovaj snimak pokazuje oboje agenata kako odlaze iz moje kuće, pozdravili smo se bacanjem 'petaka' i zagrljajem. Iako sam bio frustriran zbog neprofesionalnosti i koristio psovke u toj frustraciji, završilo je prijateljski, a nipošto pretnjama. Zapravo sam kod kuće imao prijateljevu rođendansku zabavu. Moram reći da se ova agentkinja ponašala prilično neprofesionalno i prekršila standardni protokol. U 20 godina podvrgavanja doping testovima nikad nisam imao ovakav incident s agentom", istakao je Džons na društvenim mrežama, uz snimak.

Pogledajte:

Kurir sport / Mondo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track