KAKVA ŽENA - STRAŠNA ŽENA! Atraktivna Srpkinja drugi put ušla u GINISOVU KNJIGU REKORDA - ovo mnogi muškarci NE MOGU da urade!
Foto: Instagram

bravo

KAKVA ŽENA - STRAŠNA ŽENA! Atraktivna Srpkinja drugi put ušla u GINISOVU KNJIGU REKORDA - ovo mnogi muškarci NE MOGU da urade!

Ostali sportovi -

Poznata srpska fitnes instruktorka i višestruka šampionka u bodibildingu, Milica Narančić, po drugi put je ušla u Ginisovu knjigu rekorda.

Naime, Milica je uspela da za jedan minut uradi 64 skleka sa odbijanjem dlanova o tlo i na taj način je uspela da se izjednači sa rekordom u muškoj konkurenciji koji je držao tri godine, višestruki Ginisov rekorder,maestralni Grk George Kotsimpos.

- Po drugi put, ušla sam u Ginisovu knjigu rekorda! Za 60 sekundi, uradila sam 64 skleka sa odbijanjem dlanova o tlo i izjednačila se sa rekordom u muškoj konkurenciji koji je držao tri godine, višestruki Ginisov rekorder, maestralni Grk George Kotsimpos.

Prosečna brzina izvođenja skleka iznosila je 0.94 stotinki.Sopstveni rekord sam oborila u Njujorku, na prostoru fitnes centra Crunch,19. februara (na svoj rođendan😇) 2024. godine, a zvanični sertifikat iz Londona mi je stigao juče.

Stručni štab su činili: državni zvaničnik, advokat Russell Cirincione, generalni menadžer fitness centra Crunch Louis Rosales i elitni treneri Ary Bowman i Nora Levine - napisala je Milica na svom Instagram profilu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track