KONAČNO! CRNO-BELA JAVNOST JE OVO ČEKALA! Oglasio se Duljaj i objasnio šta se dogodilo sa Nađom - njegove reči će opustiti Grobare
Foto: Starsport©

humska

KONAČNO! CRNO-BELA JAVNOST JE OVO ČEKALA! Oglasio se Duljaj i objasnio šta se dogodilo sa Nađom - njegove reči će opustiti Grobare

Fudbal -

Trener FK Partizan, Igor Duljaj, oglasio se nakon prethodnih dešavanja koji su potresli crno-belu javnost.

Zbog suspenzije, Duljaj neće moći da vodi Partizan na predstojećem večitom derbiju, te je njegovu "ulogu" trebalo da preuzme Albert Nađ. U medijima se pojavila informacija da je Nađ taj zadatak odbio, da bi se sad oglasio Duljaj koji je istakao da su svi nesporazumi rešeni.

- U ovom momentu smo svi koncentrisani za predstojeće mečeve sa Crvenom zvezdom i ne bih pridavao previše značaja događaju o kome me pitate, a na kome javnost insistira u prethodna 24 časa. Najbitnije je da smo seli za sto, prevazišli sve to što se dogodilo i da smo svi, zajedno sa igračima, fokusirani isključivo na utakmice sa Crvenom zvezdom u prvenstvu i Kupu Srbije - rekao je Duljaj za Telegraf.

Šef stručnog štaba Parnog valjka kaže da tenzije postoje i u familijama, a kamoli u sportskim kolektivima.

- Dešavaju se nesporazumi i tenzije i u familijama, a kamoli u velikim sportskim kolektivima, iako je ovo naše baš "prenaduvano" u medijima. Izvinite, sada moram na trening, ostavio bih temu koja vas zanima u prošlosti, jer smo je i prevazišli i nastavili dalje. Nismo uopšte mi važni, važan je samo Partizan - zaključuje Igor Duljaj za Telegraf.

Podsetimo, 173. večiti derbi igra se u subotu 20. aprila od 18 časova na stadionu Rajko Mitić.

Kurir sport / Telegraf

Bonus video:

00:25

Igor Duljaj: Niko ne voli i ne poštuje Partizan kao on

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track