POČINJU PRIPREME: Đovani Gvideti saopštio širi spisak odbojkašica za Ligu nacija
Foto: OSSRB

ODBOJKA

POČINJU PRIPREME: Đovani Gvideti saopštio širi spisak odbojkašica za Ligu nacija

Ostali sportovi -

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Đovani Gvideti saopštio je širi spisak od 30 igračica za Ligu nacija, koja će se odigrati od 14. maja do 23. juna.

Takmičenje po grupama u ovogodišnjem izdanju Lige nacija na programu je od 14. maja do 16. juna.

Odbojkašice Srbije će prvi meč igrati u Rio de Žaneiru protiv Dominikanske Republike 16. maja, a te nedelje će odmeriti snage još i protiv Tajlanda, Kine i Brazila.

U okviru druge sedmice, od 28. maja do 2. juna, Srbija će igrati u Arlingtonu, u SAD, protiv Poljske, Turske, Kanade i Bugarske.

Treća sedmica će se odigrati od 11. do 16. juna u Fukuoki, u Japanu, a Srbija će igrati protiv Holandije, Francuske, Japana i Italije.

Finalni turnir Lige nacija na programu je od 20. do 23. juna u Bangkoku. Na finalni turnir će se plasirati domaćin i još sedam najuspešnijih selekcija.

SPISAK

Tehničari: Slađana Mirković, Marija Miljević, Sara Ranković i Rada Perović; Korektori: Ana Bjelica, Vanja Bukilić, Tara Taubner, Jovana Zelenović i Milica Vidačić;

Libera: Teodora Pušić, Aleksandra Jegdić, Silvija Popović, Bojana Gočanin, Stefana Pakić i Milica Medved;

Blokeri: Minja Osmajić, Hena Kurtagić, Iva Šućurović, Ana Malešević, Maša Kirov i Nataša Čukić Dins;

Primači: Sara Lozo, Bojana Milenković, Katarina Lazović, Aleksandra Uzelac, Mina Mijatović, Jovana Cvetković, Branka Tica, Vanja Ivanović i Simona Mateska.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track