KURIR POKLANJA ULAZNICE ZA EVROPSKO PRVENSTVO U BOKSU: Bodrite naše adute do samog kraja takmičenja! Ispratite i finalne borbe
Foto: Grad Beograd

BOKS

KURIR POKLANJA ULAZNICE ZA EVROPSKO PRVENSTVO U BOKSU: Bodrite naše adute do samog kraja takmičenja! Ispratite i finalne borbe

Ostali sportovi -

Evropsko prvenstvo u boksu za seniorke i seniore 2024. startovalo je uvodnim mečevima u hali „Aleksandar Nikolić“ gde će do 28. aprila svoju šansu za medalju u ringovima pod svodovima ove legendarne sportske dvorane tražiti 337 bokserki i boksera iz 34 zemlje sveta.

Nakon što je Svetsko prvenstvo 2021. godine uspešno održano u Beogradu, prestonica Srbije dobila je poverenje i organizaciju prvog u istoriji zajedničkog prvenstva za muškarce i žene.

Srbija će u dvorani "Pionir" imati svoje predstavnike, a najbrži čitaoci Kurira imaće priliku da ih bodre i da uživo prate sve borbe do samog kraja prvenstva, uključujući i finalne.

Javljanjem na mejl redakcija@kurir.rs možete se prijaviti za besplatne ulaznice koje važe do poslednjeg dana takmičenja.

Najbrže četiri osobe dobiće po dve ulaznice, a dobitinici će na mejl dobiti odgovor kada i gde mogu da preuzmu svoje ulaznice.

Bonus video:

01:53

Boks

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track