SAVIĆ: Radnički je blagi favorit u Kragujevcu!

Pred četvrti duel

SAVIĆ: Radnički je blagi favorit u Kragujevcu!

Ostali sportovi -
Zvezda ima prvu meč loptu protiv Radničkog

BEOGRAD - Trener vaterpolista Crvene zvezde Dejan Savić rekao je danas da je Radnički iz Kragujevca u blagoj prednosti u četvrtom meču finalne serije plej-ofa, jer igra pred svojom publikom.

Zvezda trenutno vodi sa 2:1 u pobedama i jedan trijumf je deli da posle tačno 20 godina osvoji titulu državnog prvaka.

"Biće tvrda borba kao u prethodne tri utakmice. Može da se kaže da su obe ekipe na najbolji način iskoristile domaći teren, tako da sada blagu prednost dajem Radničkom. Biće izuzetno teško, vraća im se suspendovani Vanja Udovičić, ali čuo sam da da neće moći da računaju na Slavka Gaka, koji je slomio šaku", rekao je Savić.On je dodao da će Radnički biti u psihološkoj prednosti ukoliko izbori peti meč na Tašmajdanu.

"Ne osećamo opterećenje, ne smemo da igramo na sve ili ništa. Ukoliko Radnički sutra izjednači, mislim da će oni biti u pshiloškoj prednosti, bez obzira što će se majstorica igrati u Beogradu. Ali hajde da sačekamo meč u Kragujevcu", rekao je Savić.

Trner crveno-belih nije želeo da komentariše izjavu kolege Dejana Udovičića, koji je izrazio nadu da će sudije u Kragujevcu imati isti kriterijum pema domaćinu kao i u Beogradu.

"Ne želim da komentarišem suđenje, nisam to radio ni kada smo igrali u Ligi šampiona, nacionalnom Kupu, pa ne želim ni sad", poručio je Savić.

Utakmica između Radničkog i Crvene zvezde igra se sutra od 19 sati u Kragujevcu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track