PRESEDAN: Real otkazao pres zbog sukoba Murinja sa igračima

Potresi se produbljuju

PRESEDAN: Real otkazao pres zbog sukoba Murinja sa igračima

Fudbal -
Prošlonedeljne kritike Murinja na račun Ikera Kasiljasa i Pepea, dovele su do podela u svlačionici "kraljevskog kluba"

MADRID - Real Madrid je odlučio da ne održi tradicionalnu konferenciju za novinare, očigledno u želji da spreči verbalni rat između Žozea Murinja i članova tima.

Devetostruki šampioni Evrope u subotu igraju u gostima protiv Espanjola i eventualni gubitak bodova značio bi titulu za Barselonu, njihovu četvrtu u poslednjih pet godina.

Svakako da Barselona i u slučaju da Real pobedi, već u nedelju može da osvoji trofej pobedom nad Atletiko Madridom.

Prošlonedeljne kritike Murinja na račun Ikera Kasiljasa i Pepea, dovele su do podela u svlačionici "kraljevskog kluba"

Predsednik Reala Florentino Perez učinio je presedan u ponedeljak, kada je pozvao ekipu na jedinstvo u poslednje tri nedelje sezone, ali ga je Murinjo ignorisao i u utorak ponovo kritikovao Pepea i Kasiljasa.

Publika na Bernabeu stadionu skandirala je u sredu ime Kasiljasa, koji je bio na klupi u meču protiv Malage - završenim pobedom Reala od 6:2. Istovremeno, Murinjo je dočekan zvižducima i negodovanjem velikog dela stadiona.

Posle meča, španski intrenacionalci Ćabi Alonso i Raul Albiol apelovali su na jedinstvo uoči finala Kupa kralja protiv Atletiko Madrida 17. maja, što će biti poslednja šansa za osvajanje jedinog velikog trofeja ove sezone.

Budućnost Murinja u Realu je pod velikim znakom pitanja, iako je on ugovorom vezan za klub do 2016, budući da kraljevski klub nije uspeo da se domogne finala Lige šampiona.

Uveliko se piše o tome da je Murinjo na sigurnom putu da od sledeće sezone preuzme Čelsi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track