ZVEZDA: Fer i sportski do titule

Vaterpolo

ZVEZDA: Fer i sportski do titule

Ostali sportovi -
Molimo sve navijače da dođu obučeni u crveno-bele boje, kako bi tribine Tašmajdana izgledale što lepše, kaže se u saopštenju domaćina petog meča finala

Vaterpolo klub Crvena zvezda izdao je saopštenje u kojem je pozvao svoje navijače da fer i sportski navijaju tokom majstorice finala sa Radničkim u sredu. Duel koji će odlučiti o novom šampionu Srbije igra se od 20 časova na bazenu „Tašmajdan".

U dosadašnjem delu finalne serije, oba tima su iskoristila prednost domaćeg terena, koju će u odlučujućem meču imati ’crveno-beli’, zahvaljujući prvom mestu u ligaškom delu prvenstva.

Saopštenje Crvene zvezde prenosimo u celosti.

„Beogradski vaterpolo klub Crvena zvezda u sredu 15. maja od 20 časova na bazenu Tašmajdan, igra jednu od najvažnijih utakmica u sezoni. Molimo sve navijače i prijatelje kluba koji imaju karte za utakmicu sa Radničkim, da dođu ranije na bazen, kako bi se izbegla nepotrebna gužva na ulazu i da dođu obučeni u crveno-bele boje, kako bi tribine Tašmajdana izgledale što lepše. Isto tako pozivamo sve da fer i sportskim navijanjem, još jednom, po ko zna koji put, pošaljemo pozitivnu sliku u javnost i pomognemo igračima i klubu da dodju do titule prvaka države, koju željno iščekujemo već 20 godina“, stoji u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track