NA TRI GODINE: Jelača i Kolašinac potpisali ugovore o sponzorstvu
Foto: Ass.org.rs

Sponzorstvo

NA TRI GODINE: Jelača i Kolašinac potpisali ugovore o sponzorstvu

Ostali sportovi -
Kao Evropski šampion ne smem i ne želim da se zadovoljim samo finalima na najvećim takmičenjima, rekao je Kolašinac

BEOGRAD - Atletski reprezentativci Srbije Asmir Kolašinac, Tatjana Jelača i njihovi treneri, potpisali su danas trogodišnje sponzorske ugovore sa Čačanskom bankom.

Državna rekorderka u bacanju koplja Tatjana Jelača rekla je da će se od sada rasterećno pripremati za predstojeća takmičenja i da će dati sve od sebe da opravda ukazano poverenje.

"Svakako da podrška banke poput puno znači, jer predstavlja veliku rasterećenost u finansijskom pogledu. Ono što mogu da obećam, je reklamiranje i dostojanstveno predstavljanje banke, kao mog sponzora", rekla je Jelača, čiji je trener Dragiša Đorđić, takođe, potpisao ugovor.

"Uz ovakvu podršku i naša zajednička ulaganja, nadam se najboljim rezultatima na predstojećim takmičenjima, a posebno na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru 2016. godine. Daću sve od sebe da to poverenje i opravdam", dodala je Jelača.

Evropski šampion u bacanju kugle Asmir Kolašinac rekao je da će od sada moći da se posveti samo treninzima i da više neće morati da razmišlja o finansijskim problemima.

"Sigurno je da će pored Ministarstva omladine i sporta i Olimpijskog Komiteta Srbije kao i Atletskog saveza Srbije, ovo biti najznačajnija podrška koju ću imati u novom olimpijskom ciklusu. Neću više morati da razmišljam o finansijskim problemima, već ću 100 odsto moći da se posvetim treninzima i da pružim maksimum", rekao je on.

"Kao Evropski šampion ne smem i ne želim da se zadovoljim samo finalima na najvećim takmičenjima. Potpisivanjem ovog ugovora visoki ciljevi postaju bliži i nadam se da ćemo zajedničkim radom uspeti da budemo najbolji i osvojimo olimpijsku medalju", rekao je Kolašinac, čiji je trener Nikola Tomasović, takođe, potpisao ugovor.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track