(VIDEO) IVANA IZABRALA BARJAKTARA ZA RIO: Niko više od Novaka ne zaslužuje da nosi srpsku zastavu!
Foto: Aleksandar Jovanović

Atletičarka se izjasnila

(VIDEO) IVANA IZABRALA BARJAKTARA ZA RIO: Niko više od Novaka ne zaslužuje da nosi srpsku zastavu!

Rio 2016 -

Srpska atletičarka Ivana Španović smatra da niko više od Novaka Đokovića ne zaslužuje da nosi zastavu Srbije na otvaranju Olimpijskih igara u Rio de Ženeiru!

Ivana Španović je pokrenula prvi Fejsbuk lajv na svojoj zvaničnoj stranici, te su poštovaoci njenog lika i dela imali priliku da joj postave razna pitanja, na koja je atletičarka strpljivo odgovarala.

Jedno od pitanja koje se provlači ovah dana jeste ko će nositi zastavu Srbije na otvaranju Igara u Riju. Pošto je Novak Đoković izjavio kako bi voleo da srpsku trobojku predvodi neko drugi, pojavili su se komentari kako bi upravo Ivana mogla da bude ta koja će predvoditi olimpijce Srbije.

Španovićeva se osvrnula na taj komentar, a njen odgovor na to pitanje bio je vrlo jasan.

"Mislim da niko više od Novaka ne zaslužuje da nosi zastavu. O tome se dugo priča, i ja nisam želela da se oglašavam povodm toga. Iskreno, mislim da ja nisam odmah posle Noleta neko ko bi trebalo da nosi zastavu. Ta čast treba da pripedne Milici Mandić, koja je osvojila zlatnu medalju. Moj lični stav je takav, nemam problem da to kažem - objasnila je atletičarka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track