ĐOKOVIĆ: Žao mi je što je Del Potro morao da izgubi
Foto: Reuters

Veliki prijatelji

ĐOKOVIĆ: Žao mi je što je Del Potro morao da izgubi

Tenis -
Bio si sjajan, žao mi je što si izgubio, ne znam šta da kažem posle ovakvog meča. Prijatelju, želim ti sve najbolje, rekao je srpski teniser

ŠANGAJ - Srpski teniser Novak Đoković rekao je posle odbrane titule na Mastersu u Šangaju da mu je žao jer je Argentinac Huan Martin del Potro morao da izgubi.

"Bio si sjajan, žao mi je što si izgubio, ne znam šta da kažem posle ovakvog meča. Prijatelju, želim ti sve najbolje. Hvala mom timu, uvek su uz mene i žrtvuju svoje vreme zbog rada sa mnom", rekao je Đoković posle meča.

On je pohvalio organizatore Mastersa u Šangaju.

"Ovo je jedan od najboljih turnira na svetu kada je organizacija u pitanju. Svaki put kad dođem vidim nešto novo, poprvaljeno, više je publike", dodao je Đoković.

Del Potro je čestitao Đokoviću na odličnoj partiji i najavio dolazak u Šangaj i sledeće godine.

"Đoković me je pobedio u još jednoj velikoj borbi, teško ga je dobiti čak i kada igramo na podlozi koja mi odgovora. Ponosan sam na njega, jer on i njegov tim imaju izvanrednu sezonu iza sebe. Lepo je igrati u Šangaju, publika nam je priredila šou. Jedva čekam da se vratim, ponovo pobedim Nadala, nadam se i Novaka i osvojim titulu", rekao je Del Potro.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track