NOVI DEČKO: Ana se smuvala s košarkašem!

Srpska teniserka u vezi sa Ivanom Paunićem

NOVI DEČKO: Ana se smuvala s košarkašem!

Tenis -
Ivanovićeva posle raskida s Markom Stilijanom pronašla novu ljubav. Od pre nekoliko dana zabavlja se sa bivšim reprezentativcem Srbije

Zasad se kriju, ali neće još dugo!Srpska teniserka i jedna od najlepših sportistkinja sveta Ana Ivanović pronašla je novu ljubav, i to u liku bivšeg košarkaškog reprezentativca Ivana Paunića. Njih dvoje su već izvesno vreme u vezi, ali su dosad to uspevali da drže daleko od očiju javnosti.Prema saznanjima Kurira, Ana i Ivan su veoma zaljubljeni i svoju ljubav često ispoljavaju na društvenim mrežama, ali gotovo uvek u šiframa, da ih niko ne bi provalio. Tako je i prvotimac španske Fuenlabrade svojoj devojci slao poruke podrške tokom njenih mečeva u proteklom periodu.

"Nakon raskida s teniserom Markom Stilijanom Ana se zabavlja s košarkašem Ivanom Paunićem. Oni zasad ne žele da se njihova veza otkrije, ali dovoljno je da pogledate Tviter i sve će vam biti jasno - kaže za Kurir dobro obavešteni izvor i dodaje:

"Za vreme Aninih mečeva Ivan je objavljivao statuse „Bravo (3, još samo malo...“, pa ih je onda brisao, ali jasno je da se radi o Ani. To je sasvim sigurno.

Kiti se svojim perjem... Ivan Paunić
Kiti se svojim perjem... Ivan Paunić

Izgubila u MoskviSrpska teniserka Ana Ivanović nije uspela da se plasira u polufinale Kupa Kremlja pošto je poražena od Australijanke Samante Stosur rezultatom 2:0 (7:5, 6:4). Naša igračica je samo na početku meča uspela da parira Stosurovoj.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track