ANA EKSPRES: Ivanovićeva počistila Amerikanku za 62 minuta!
Foto: AP

Srpkinja ubedljivo do trećeg kola

ANA EKSPRES: Ivanovićeva počistila Amerikanku za 62 minuta!

Tenis -
Ivanovićeva je u drugom kolu turnira u Majamiju pobedila Amerikanku Loren Dejvis s 6:1, 6:1

MAJAMI - Srpska teniserka Ana Ivanović plasirala se u treće kolo WTA turnira u Majamiju.Ivanovićeva je u drugom kolu pobedila Amerikanku Loren Dejvis rezultatom 2:0, po setovima 6:1, 6:1. Meč je trajao samo 62 minuta.Amerikanka je trenutno 55. teniserka sveta, dok je Ivanovićeva 13. na WTA listi.Srpkinja će u trećem kolu igrati sa Italijankom Flavijom Penetom, koja je nedavno osvojila turnir u Indijan Velsu. Italijanka je 12. teniserka sveta, a izgubila je sva četiri dosadašnja duela sa Ivanovićevom.

Ivanovićeva je lako došla do 3:0 u prvom setu. Srpska teniserka je nastavila da briljira u prvom setu, koji je dobila s 6:1.Ana je nastavila u istom ritmu i u drugom setu i povela s 3:0. Međutim, Amerikanka je napravila brejk i smanjila na 3:1. Ivanovićeva je uzvratila ribrejkom, a onda je na svoj servis stigla do 5:1. Srpkinja je napravila još jedan brejk i zasluženo je stigla do ubedljive pobede.

Ženski turnir na Floridi igra se za ukupan nagradni fond od 5,42 miliona dolara, a titulu brani prvi reket sveta, Amerikanka Serena Vilijams.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track