ANA IVANOVIĆ: Biće teško protiv Bojane
Foto: Beta/AP

Novi srpski derbi

ANA IVANOVIĆ: Biće teško protiv Bojane

Tenis -
Srpska teniserka Ana Ivanović izjavila je da očekuje težak meč sa Bojanom Jovanovski u drugom kolu WTA turnira u Madridu

MADRID - Srpska teniserka Ana Ivanović izjavila je da očekuje težak meč sa Bojanom Jovanovski u drugom kolu WTA turnira u Madridu. Ivanovićeva je na startu turnira slavila protiv Amerikanke Medison Kiz sa 6:1, 7:6 (7:4), dok je Jovanovski bila bolja od Italijanke Karin Knap sa 6:1, 6:1.

"U poslednje vreme često igram sa srpskim teniserkama, ali se do sada nisam sastajala sa Bojanom. Bojana vraća mnogo loptica, moraću da se fokusiram na svoju igru i da spremim taktiku. Nadam se još jednom dobrom meču", istakla je Ana Ivanović. Ana se potom osvrnula na meč prvog kola. Ona je do trijumfa stigla posle jednog sata i 12 minuta igre. "Dobro sam ušla u meč, iako nisam znala mnogo o njoj. Ovaj teren je mnogo brži nego onima na kojima sam igrala prethodnih nedelja, tako da loptica mnogo više leti. U drugom setu smo vodile veliku borbu, došla sam do ranog brejka, ali je ona uzvratila i zadovoljna sam kako sam odigrala taj-brejk", istakla je Ivanovićeva.Turnir u Madridu igra se na šljaci za nagradni fond od 3.671.405 evra. Na njemu učestvuje i najbolja srpska teniserka Jelena Janković , koja u prvom kolu igra protiv Ukrajinke Eline Svitoline.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track