ĐOKOVIĆ POSLE ČILIĆA: Neka stave video-bim, gledaju Endija i puste nas na miru
Foto: Reuters

Reakcija

ĐOKOVIĆ POSLE ČILIĆA: Neka stave video-bim, gledaju Endija i puste nas na miru

Tenis -
Bio sam frustriran zato što sam mu dozvolio da se vrati u meč i ima kontrolu u razmenama. Nisam dobro ni servirao, on se vratio u meč i bio u prednosti. Probudio sam se kada je trebalo, rekao je Novak

Najbolji srpski teniser i drugi igrač sveta Novak Đoković, kaže da mu je tokom dramatičnog meča protiv Hrvata Marina Čilića, u četvrtfinalu Vimbldona u kom je slavio posle pet setova, smetala buka koja je dolazila sa Centralnog terena na kom je Gregor Dimitrov izbacio Endija Mareja.

"Ponekad između gemova kad smo sedeli, video sam da je publika pratila na ekranu rezultate i šta se dešava na terenu broj jedan gde je igrao Mari i imala je reakcije. I onda kad se mi vratimo na teren reakcija, “O ne opet Đoković i ovaj”, rekao je Đoković i u dahu nastavio:"Pa, najbolje je da stave video bim na teren, pa da gledaju Endija i da nas reše muka... Velika pobeda za Dimitrova, odličan je, u poslednjih šest meseci nije izgubio nijedan meč na travi i biće to pravi izazov", poručio je Novak.

O samom meču Đoković je rekao:

"Težak duel u pet setova, ušao sam znaujući da će igrati agresivno, imao sam nekoliko šansi za brejk u drugom setu, ali sam odigrao dosta loše sa greškama sa osnovne linije. On je podigao nivo igre, dozvolio sam mu da se vrati u meč i dozvoljavao sam mu da uđe u teren. Bio sam frustriran zato što sam mu dozvolio da se vrati u meč i ima kontrolu u razmenama. Nisam dobro ni servirao, on se vratio u meč i bio u prednosti.

Treći set je bio izjednačen, a u poslednja dva sam počeo opet lepo da zamahujem, slobodno da udaram, koristio sam servis i što je vrlo važno, vraćao riterne. Pronašao sam pravu brzinu kada je bilo potrebno", istakao je Novak i dodao da je na poboljšanje igre možda uticalo i to što je promenio patike sredinom četvrtog seta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track