Viktorija: Daj bože da sam Novaku talična!
Foto: Dado Đilas

Pevačica nije poverovala da Nole sluša njenu muziku

Viktorija: Daj bože da sam Novaku talična!

Tenis -
Mislim da je slušao „Ove noći nećeš spavati jer ćeš samo mene sanjati“ kao poruku protivniku šta ga čeka posle meča, kaže rokerka

Nakon što je Novak Đoković otkrio da se za trijumf nad Endijem Marijem u četvrtfinalu US Opena pripremao slušajući pesme Viktorije, Olivera Mandića i Dina Dvornika, pozvali smo našu popularnu pevačicu da čujemo kako je reagovala na ovu vest.- Probudili su me ovi moji koji zovu da mi požele dobro jutro i preneli mi priču o Novaku. Mislila sam da se šale. Šta da kažem, drago mi je. Sad se malo dičim i pravim se važna. Objavila sam vaš članak i na Fejsbuku - otkrila nam je Snežana Mišković Viktorija.Činjenicu da je pomogla našem asu i „pogurala“ ga do današnjeg polufinala US Opena, Viktorija komentariše na sledeći način:- Znam da Novak mnogo voli muziku, znači mi to. Kamo sreće da mu uvek budem talična. Sigurno ima svoje rituale pred mečeve, kao i svi. Daj bože da sam to ovog puta bila ja.Zanimalo nas je i da li pevačica ima ideju koja bi to pesma mogla da motiviše Novaka i stigao nam je zanimljiv odgovor:- Mislim da je slušao „Ove noći nećeš spavati jer ćeš samo mene sanjati“ kao poruku protivniku šta ga čeka kad izgubi meč.

Donela mu sreću... Novak Đoković
Donela mu sreću... Novak Đoković

Uticaj roditeljaMUZIKA IDE IZ KUĆENaša rokerka smatra da je do najboljeg svetskog tenisera njena muzika došla zahvaljujući roditeljima.- Ne poznajem Novaka lično da bih mogla da tvrdim, ali znam da muzički ukus ide iz kuće. Mislim da je od roditelja čuo za moju muziku, pošto potičemo iz istog mesta. Mogao je da navede neke bendove. Nole je svetski lik. Njemu je sve jasno, dobro se zabavlja i mnogo radi - zaključila je Viktorija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track