Žofre Lovernj za Kurir: Bogdan plaća da bi bio bolji od mene
Foto: Dado Đilas

Francuski košarkaš pecka bivšeg saigrača

Žofre Lovernj za Kurir: Bogdan plaća da bi bio bolji od mene

Košarka -
Već deset meseci igramo igricu „Kleš ov trons“, zasad je on u prednosti, otkriva krilni centar Francuza u ekskluzivnom razgovoru sa Svetskog prvenstva

Žofrea Lovernja

uhvatili smo u holu hotela „Nazaris“, u Granadi, pre nego što su Francuzi savladali Iran i tako nas spasli novog okršaja sa Špancima.Za nekoliko minuta ćaskanja sa bivšim kapitenom Partizana saznali smo nekoliko zanimljivih detalja, pa i to ko je bolji u igrici „Kleš ov trons“, koju Bogdan Bogdanović i on igraju već dugoSada više igram- Bogdan i ja popričamo kad imamo vremena, a obojica igramo igricu „Kleš ov trons“, i to već oko deset meseci - otkriva nam Žo, a kad je već tako, pitamo ga ko je bolji.- Bogdan, ali on plaća da bi bio bolji od mene - uz smeh nam odgovara krilni centar francuske reprezentacije.
Voli Srbe... S našim izveštačem
Voli Srbe... S našim izveštačem

Vraćamo se na dešavanja na parketu. Lovernj je na ovom prvenstvu jedan od vodećih igrača „trikolora“. Dobija mnogo više minuta nego pre godinu dana u Sloveniji.- Zadovoljan sam, igram dobro, ali ne samo ja, ceo tim pruža solidna izdanja. Poraženi smo od Španije i Brazila, tako da s optimizmom čekamo drugu fazu.Španci bolji od SADŽofre se ne opterećuje mnogo rivalima u drugoj fazi Mundobasketa, a ukoliko dođe do finala između Španaca i Amerikanaca, prednost daje domaćem timu.- U tom finalu će pobediti Španija, zaista igraju sjajno. Svi su u vrhunskoj formi - rekao je Žofre Lovernj.

PoštovanjeSALE IZAŠAO U MARKINa duplerici prestižnog španskog sportskog lista Marka osvanuo je opširan intervju sa selektorom Srbije Sašom Đorđevićem pod naslovom „Jednako sam luckast kao kad sam bio igrač“.

Bez kalkulacijaKAKVO CRNO NAMEŠTANJEU Granadi pojavila se strepnja da će Francuska namerno da izgubi od Irana s razlikom od jednog do sedam poena da bi tako izbegla Špance u četvrtfinalu. - Ni u jednom trenutku nismo razmišljali o tome. Istina je da nismo dobro počeli ni završili meč, ali smo odigrali dobro. Na kraju da smo izgubili, poraz Španije od Srbije bi nas izbacio - rekao je Žo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track