Ana sudiji: Znaš li ti ko je dobio prvi set?!
Foto: Reuters

Ivanovićeva pobeđuje i ne trpi nepravdu

Ana sudiji: Znaš li ti ko je dobio prvi set?!

Tenis -
Srpska teniserka se iznervirala što je posle prvog seta, koji je rešila u svoju korist, na semaforu pisalo da ga je dobila Varvara Lepčenko

Polufinalni meč WTA turnira u Brizbejnu između Ane Ivanović i Varvare Lepčenko obeležila je žučna rasprava i svađa srpske teniserke s glavnim sudijom Ašitom Atagalom iz Indije.Posle velike borbe Ivanovićeva je slavila protiv Amerikanke sa 2:0 (7:6, 6:4), a danas će se za trofej boriti protiv Marije Šarapove, koja je bila bolja od Eline Svitoline.Posle prvog seta, koji je bio iscrpljujuć za Ivanovićevu i koji je dobila uz dosta muke, na semaforu je nekoliko minuta stajalo da ga je u svoju korist rešila Varvara Lepčenko. Zato je Ana ušla u raspravu s glavnim sudijom Ašitom Atagalom. Brzom intervencijom došlo je do korekcije i meč je nastavljen bez većih problema.

Izdržao Anino ribanje... Ašit Atagal
Izdržao Anino ribanje... Ašit Atagal

Ana je posle meča priznala da ju je Amerikanka prilično namučila i da joj je sada potreban odmor.- Nisam mogla ni da vidim lopticu koliko ju je snažno udarala. Ona je igrala neverovatno i zaista sam srećna što sam iz ovog duela izašla kao pobednica - rekla je Ana i nastavila:- Sad idem u ledenu kupku, bar na deset minuta. Nije bilo lako poslednja dva dana, tokom kojih sam preokretom stigla do pobede u četvrtfinalu, pa potom nisam mogla mnogo ni da spavam. Nadam se da ću se dovoljno odmoriti kako bih bila spremna za finale.Ana Ivanović je rekla da joj nije bilo nimalo lako:Bilo je mnogo teških trenutaka, pogotovo u drugom setu, kada sam mislila da je sve gotovo, a ispalo je da me čeka još mnogo, mnogo truda.

Fed kupSRBIJA PROTIV AUSTRIJE I MAĐARSKEŽenska teniska reprezentacija Srbije boriće se s Mađarskom i Austrijom za povratak u Svetsku grupu II Evrokupa od 4. do 7. februara u Budimpešti. Naša reprezentacija igraće u oslabljenom sastavu u prestonici Budimpešte, a boje Srbije braniće Aleksandra Krunić, Ivana Jorović, Doroteja Erić i Vojislava Lukić.

Najbolji rezultati Ane Ivanović u Brizbejnu- 2010. godine - polufinale- 2012. godine - četvrtfinale- 2014. godine - finale

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track