PATRIOTA: Dejo Savićević odjavio Vokrija
Foto: CILE

Neće u Prištinu

PATRIOTA: Dejo Savićević odjavio Vokrija

Fudbal -
Albanci učinili sve da na proslavu tzv. FS Kosova dovedu legendarnog fudbalera, ali im se on po ko zna koji put zahvalio na pozivu

Čelnici nepriznatog Fudbalskog saveza Kosova želeli su da na godišnju proslavu dovedu ni manje ni više nego Dejana Savićevića, legendu ovdašnjeg fudbala. Naravno, dočekao ih je negativan odgovor čoveka koji i danas slovi za pojam fudbalske veličine u Crvenoj zvezdi i Milanu.Iz Prištine su uputili poziv adresiran na Savićevića sa željom da ga vide na svačanosti izbora najboljeg fudbalera. To što ih je Dejo odbio već nekoliko puta nije bio signal za rukovodstvo FS Kosova da odustane.- Poslali smo mu pozivnicu. Nadali smo se da će doći - izjavio je Fadilj Vokri, prvi čovek nepriznatog saveza.

Nije mu Dejo Branko Ružić... Fadilj Vokri
Nije mu Dejo Branko Ružić... Fadilj Vokri

Prema informacijama koje stižu iz Prištine, sve se završilo na toj Vokrijevoj nadi. Tamošnji mediji pišu da je i ovoj put odgovor Dejana Savićevića bio da ne želi da dođe. Na Kosovu su ostali razočarani zbog nedolaska gosta iz Crne Gore, koja je, kako se navodi, priznala njihovu nezavisnost, pa im onda nije najjasnije zašto Savićević uporno odbija pozive.Za njihovu informaciju, „imaju posla“ s legendom Crvene zvezde, čovekom koji je izuzetno cenjen i poštovan u Srbiji. Zato bi bilo dobro da ga ubuduće zaobiđu provokacije s Kosova.

Mrzi provokacijeCRNA GORA U PRIŠTINI? NIKAD!Prošle godine Savićević je u intervjuu Pravdi upitan da li bi prihvatio prijateljski meč Crne Gore s Kosovom u Prištini. Zatražio je od novinara da ga posavetuje, a ovaj mu je rekao da ne bi trebalo da igraju.Počeo si da me za.ebavaš. Nemam više nameru da pričam sa tobom. Zdravo, majstore - poručio je Dejan Savićević.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track