LEPOTICA NA IBRU: Kraljevčani zovu Vučića i Severinu na otvaranje dvorane Novak Đoković
Foto: Teniski Savez Srbije

Zanimljiva ideja

LEPOTICA NA IBRU: Kraljevčani zovu Vučića i Severinu na otvaranje dvorane Novak Đoković

Tenis -
Gradske vlasti više o mesec dana pokušavaju, da sa protokolom premijera Srbije Aleksandra Vučića ugovore njegov dolazak u Kraljevo da bi nova hala sportova konačno svečano bila otvorena, međutim po svoj prilici otvaranje će se obaviti tek u martu, kada u hali zaigraju teniseri Srbije i Hrvatske

Reprezentacija Srbije u tenisu sa Hrvatima će igrati u novoj hali sportova u Kraljevu.Dejvis kup je prihvatio molbu Teniskog saveza Srbije da se meč prvog kola Svetske grupe odigra u Kraljevu od 6. do 8. marta 2015. godine.Teniski savez Srbije se u saopštenju zahvalio načelniku raškog okruga Nebojši Simonoviću i gradonačelniku grada Kraljeva Tomislavu Iliću na pruženoj podršci.

Gradske vlasti više o mesec dana pokušavaju, da sa protokolom premijera Srbije Aleksandra Vučića ugovore njegov dolazak u Kraljevo da bi nova hala sportova konačno svečano bila otvorena, međutim po svoj prilici otvaranje će se obaviti tek u martu, kada u hali zaigraju teniseri Srbije i Hrvatske.

Postoji ideja da hala sportova nosi ime Novak Đoković, a da će na gradskom trgu u Kraljevu u čast nove hale i teniskog meča pevati Severina Vučković.

Kurir sport / Kraljevo online

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track