EKSKLUZIVNO ZA KURIR TONI NADAL: Novak Đoković je stvarno najbolji!
Foto: Reuters

Hvali Noleta

EKSKLUZIVNO ZA KURIR TONI NADAL: Novak Đoković je stvarno najbolji!

Tenis -
VELIKI RESPEKT Stric španskog tenisera izuzetno poštuje srpskog asa, napominjući da on u 2015. godini igra praktično bez greške

Specijalni izveštač iz Pariza Milan NastićNovinar Kurira, šetajući kompleksom Rolan Garosa, ugledao je teren na kojem trenira španski teniser Rafa Nadal. Uprkos silnoj želji da se uradi intervju s nekada najboljim teniserom na svetu, pokazalo se da je to nemoguća misija.Međutim, Rafin stric i trener Toni Nadal rado je pristao na razgovor za naš list.Iskusni Španac pokazao je veliko poštovanje prema izveštaču koji dolazi iz zemlje Novaka Ðokovića, najdominantnijeg i najboljeg tenisera na svetu. Toni Nadal je u intervjuu za Kurir rekao da izuzetno poštuje prvog igrača sveta.Kako gledate na igre Novaka Ðokovića u 2015. godini?- Novak je dobar, da ne kažem odličan. Trenutno je bez premca, a najbolji pokazatelj toga su njegovi rezultati. Sve što je igrao, to je i osvojio. To mogu samo najbolji - počeo je razgovor za Kurir Toni Nadal.S druge strane, kako gledate na učinak vašeg bratanca? Zašto više nije dominantan?- Rafa je u dobroj formi, ali mu nedostaje malo više samopouzdanja. Iskreno, nadam se da će uskoro i u tom segmentu biti na nivou na kojem je bio prethodnih godina. Trenira dobro i verujem da će ponovo biti u samom vrhu svetskog tenisa.U četvrtfinalu treba očekivati duel između Nadala i Ðokovića. Ko će pobediti?- Još je rano da govorim o tom okršaju, jer obojica pre toga moraju da pobeđuju. Ako dođe do tog okršaja, to će biti veoma uzbudljiv i dobar meč. Vi verovatno očekujete da Novak pobedi, dok ja verujem u suprotan ishod. Videćemo šta će biti.Šta očekujete od Rafe na ovogodišnjem Rolan Garosu?- Pa da osvoji turnir! Šta bih drugo očekivao - uz osmeh je završio trener jednog od najboljih igrača svih vremena.

Toni Nadal: Sve što je Novak Đoković igrao, to je i osvojio
Toni Nadal: Sve što je Novak Đoković igrao, to je i osvojio

OpuštencijaTONI PRAVI ATMOSFERUToni Nadal bio je veoma raspoložen tokom celog treninga svog sestrića Rafe. Naime, dok je Rafi vraćao lopte, koristio je priliku da se malo šali s publikom, koja je ispunila teren broj 10. Svi su se trudili da se slikaju pored Rafe, a Toni je potom dobacio:- Mogli biste malo i sa mnom da se fotografišete!Na tome se nije zaustavio. Čak je prilazio znatiželjnim navijačima i tražio da ga slikaju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track