ZALJUBLJENI ĐORĐE: Novakov brat ljubi ovu lepoticu

Najmlađi Đoković u akciji

ZALJUBLJENI ĐORĐE: Novakov brat ljubi ovu lepoticu

Tenis -
Đorđe ima novu devojku, reč je o 18-godišnjoj Tijani Ralić iz Beograda. Sudeći po fotografijama, u pitanju je ozbiljna romansa

Najmlađi Novakov brat Ðorđe Ðoković potvrdio je status šmekerice, ulogu koju su mu mnogi dodelili sudeći po ponašanju i stavu koji je prezentovao javnosti.Mladi teniser možda nema sreće na terenu, ali zato je pokazao da je i te kako uspešan na ljubavnom planu.Smuvali se letosĐorđe je u vezi s prelepom Beograđankom Tijanom Ralić. Sudeći po zajedničkim fotografijama, može se primeti da je u pitanju ozbiljna romansa. Najmlađi Đoković je inače često u lepom ženskom društvu, a ovoga puta njegove obožavateljke mogu samo da budu ljubomorne na prelepu Tijanu.Kako saznajemo, njih dvoje su se upoznali letos i od tada svaki slobodni trenutak provode zajedno. Mlada devojka na društvenim mrežama ima fotografije s raznih destinacija širom sveta, a može se primetiti i da je na putovanja išla upravo s 20-godišnjim Đorđem Đokovićem. Tijana se inače pohvalila velikim buketom ruža koji je očigledno dobila od Noletovog brata, čime je on pokazao manire jednog šmekera, upravo onakvog kakav ga glas bije.Nije prva vezaĐorđe je pre Tijane bio u dugoj vezi sa Adom Dendom, a nešto ranije i sa Nastasijom Stošić, o čemu je Kurir ranije pisao.

Već poznatoMARKO ĐOKOVIĆ U VEZI S KAROLINOM VOZNJACKII srednji brat iz porodice Ðoković Marko trenutno je zaljubljen do guše. Iako nije javno priznao, poznato je da je on trenutno u vezi s poznatom teniserkom Karolinom Voznjacki. Jedna od lepših sportistkinja sveta nedavno je ovekovečena na društvenim mrežama usred pravljenja selfija s Markom i Novakom, a svetski mediji uveliko pišu da je ljubav između srednjeg brata Ðoković i lepe Voznjacki sve veća.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track