Ana, Viktor i Janko na terenu

Rim

Ana, Viktor i Janko na terenu

Tenis -
Ivanovićeva posle 13.30 časova igra protiv Ruskinje Svetlane Kuznjecove, trenutno 27. na svetskoj rang listi, sa kojom ima pozitivan bilans i vodi sa 6:3

RIM - Na teniske terene u Rimu izlaze troje predstavnika Srbije - Ana Ivanović igra meč prvog kola WTA turnira Premijer serije, dok Viktor Troicki i Janko Tipsarević na mastersu igraju mečeve prvog kola u konkurenciji dublova.

Ivanovićeva posle 13.30 časova igra protiv Ruskinje Svetlane Kuznjecove, trenutno 27. na svetskoj rang listi, sa kojom ima pozitivan bilans i vodi sa 6:3.

Poslednji put sastale su se u okviru polufinala Fed kupa između Rusije i Srbije prošlog meseca u Moskvi, gde je Kuznjecova pobedila sa 2:1 u setovima, a Srbija trijumfovala nad domaćom selekcijom ukupnim rezultatom 3:2 i plasirala se u finale.

Ukoliko savlada Kuznjecovu, srpska teniserka će u drugom kolu igrati sa boljom iz meča Alberta Brijanti (Italija) - Silvija Soler Espinosa (Španija).

Troicki i Finac Jarko Nijeminen igraju posle 15.30 časova protiv italijanskog para Danijele Braćali/Andreas Sepi, dok se Tipsarević i Poljak Lukaš Kubot posle 16 časova sastaju sa Južnoafrikancem Kevinom Andersonom i Australijancem Bernardom Tomićem.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track