ANA I BASTIJAN SE VENČAVAJU ZA VIKEND: Skup u Beogradu, sudbonosno da u Veneciji!
Foto: Profimedia

EKSKLUZIVNO: Otkrivena dobro čuvana tajna

ANA I BASTIJAN SE VENČAVAJU ZA VIKEND: Skup u Beogradu, sudbonosno da u Veneciji!

Tenis -

Iako su preduzeli sve mere da svečani čin održe daleko od očiju javnosti, informacije o sklapanju braka između teniserke i fudbalera ipak su procurile

Srpska teniserka Ana Ivanović i nemački fudbaler Bastijan Švajnštajger venčavaju se ovog vikenda, ekskluzivno saznaje Kurir!

Kako tvrde naši izvori iz Nemačke, najaktuelniji sportski par izgovoriće sudbonosno „da“ u Veneciji, a skup svatova će biti u Beogradu.

Ana i Švajni uspeli su da prevare sve! Informacije o svom venčanju držali su u tajnosti do poslednjeg trenutka, ali lepe vesti su ipak procurile. Nemačke agencije tokom jučerašnjeg dana poslale su dopise svojim izveštačima i foto-reporterima i naglasile im da budu u pripravnosti jer je moguće da za vikend otputuju u Srbiju zbog Bastijana Švajnštajgera.- Pozvali su me moji nadređeni i rekli mi da budem spreman za putovanje u Beograd. Naglasili su mi da su dobili pouzdane informacije o venčanju našeg fudbalskog reprezentativca i srpske teniske zvezde. Moja avionska karta je rezervisana, samo čekam da mi kažu kada idem i dolazim u Beograd - tvrdi naš kolega iz Nemačke.Prema rečima našeg izvora Beograd je samo polazna tačka svadbene ceremonije. Ana i Bastijan će se na večnu ljubav zakleti u gradu ljubavi - u Veneciji!- Gosti znaju da će neko doći po njih, ali ne i gde će otići! Informaciju da će venčanje biti u Veneciji znaju samo Anini i Bastijanovi roditelji. Na pozivnicama koje su gosti dobili piše da su za taj čin obavezni smoking i večernja haljina - kaže izvor Kurira, koji je već pisao o rigoroznim merama koje prate pripremu venčanja Ane i Švajnija. Svi su potpisali ugovore o tajnosti. Međutim, nije lako zadržati takvu tajnu jer su u pitanju najveće sportske zvezde, u koje su uprte oči svih medija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track