Troicki i Zimonjić izgubili u dublu od Dodiga i Zovka
Foto: BETA

Svetski kup

Troicki i Zimonjić izgubili u dublu od Dodiga i Zovka

Tenis -
Vodeći poen Srbiji doneo je u nedelju Troicki pobedom protiv Dodiga (6:3, 7:6), da bi ranije konačan uspeh obezbedio Janko Tipsarević ubedljivo savladavši Zovka (6:0, 6:0)

DISELDORF - Viktor Troicki i Nenad Zimonjić izgubili su u dublu od Ivana Dodiga i Lovra Zovka sa 7:6 (7:5), 7:6 (7:4), pa je teniska reprezentacija Srbije savladala selekciju Hrvatske ukupnim rezultatom 2:1, u prvom kolu plave grupe Svetskog kupa u Diseldorfu.

Vodeći poen Srbiji doneo je u nedelju Troicki pobedom protiv Dodiga (6:3, 7:6), da bi ranije konačan uspeh obezbedio Janko Tipsarević ubedljivo savladavši Zovka (6:0, 6:0). Premda je pobednik odlučen pre meča dublova, poraz Troickog i Zimonjića mogao bi da odmogne srpskom timu u slučaju da finalistu Svetskog kupa eventualno određuje set količnik.

U drugom kolu plave grupe Srbija igra protiv Rusije, koja je na startu poražena od Nemačke rezultatom 3:0.Poznati su i parovi susreta između Srbije i Rusije.

U utorak od 13 sati sastaju se Troicki i Dmitrij Tursonov, a posle 16 sati igraju Tipsarević i Aleks Bogomolov. Meč dublova na programu je u sredu.U drugom meču drugog kola plave grupe igraju Nemačka i Hrvatska.Učesnici crvene grupe su reprezentacije SAD, Japana, Češke i Argentine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track