Čelsi pušta Drogbu u Kinu
Foto: REUTERS

transfer

Čelsi pušta Drogbu u Kinu

Fudbal -
Prema onome što je objavljeno, koneski Šangaj Šenhua ovih dana bi trebalo da potvrdi dolazak Drogbe i to bez obeštećenja. On će se u Kini pridružiti Nikolasu Anelki, uz nedeljnu platu od 250.000 funti

LONDON - Prvo se šuškalo a sad se sve jsnije čuju glasine o odlasku Didijea Drogbe sa Stanford Bridža. A kada tako nešto objavi i tiražni britanski dnevnik Dejli mejl, onda one poprimaju i zvaničan karakter.

Prema onome što je objavljeno, koneski Šangaj Šenhua ovih dana bi trebalo da potvrdi dolazak Drogbe i to bez obeštećenja. On će se u Kini pridružiti Nikolasu Anelki, uz nedeljnu platu od 250.000 funti. Direktor kluba Brus Bak otkrio je da će se izvršni direktor Ron Gurlej sastati sa Drogbinim agentom.

"Mi volimo Didijea, on je veliki igrač, ali moramo da razmislimo šta je najbolje za klub i njega u isto vreme. On je oduvek bio igrač za velika dela", rekao je Bak.

"Plavci" se po svemu sudeći neće mnogo sekirati zbog Drogbinog odlaska pogotovo zbog toga što je vlasnik Roman Abramovič najavio da je "ovo samo početak za Čelsi".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track