OBRADOVAĆE VAS ĐOKOVIĆEVA IZJAVA: Novak ohrabrio navijače OVIM rečima
Foto: Reuters

Optimizam ga ne napušta

OBRADOVAĆE VAS ĐOKOVIĆEVA IZJAVA: Novak ohrabrio navijače OVIM rečima

Tenis -

Srpski teniser Novak Đoković izjavio je da nije zabrinut zbog svoje budućnosti.

Đoković, koji je 122 nedelje zaredom na teniskom vrhu, u poslednje vreme je ostvario loše rezultate, ali ističe da je normalno da dođe do promena.

"Mnogo emocija mi je prošlo kroz glavu u poslednje dve godine. Očigledno je taj period pokrenuo u meni neka pitanja oko toga u kom pravcu dalje želim da idem. Trenutno sam u procesu redefinisanja prioriteta, a to će očigledno potrajati", rekao je Đoković i dodao: "Ali još uvek sam ovde, osećam da sam na pravom putu. U boljem sam stanju nego što sam bio do nedavno i to je ono o čemu sada razmišljam. Ali u nekom trenutku sam morao da dođem u ovu tačku. Sve je ovo sport. Ne možeš da očekuješ da uvek pobeđuješ. Nisam zabrinut zbog svoje budućnosti", poručio je Đoković.

Još uvek aktuelni broj jedan je dodao da je Endi Marej zaslužio da postane svetski broj jedan.

Mareju se, posle poraza Đokovića od Marina Čilića u četvrtfinalu Mastersa u Parizu, ukazala šansa da prvi put u karijeri postane najbolji teniser sveta, za šta mu je potreban današnji trijumf protiv Miloša Raonića.

"Ukoliko Marej dođe na prvo mesto to će biti zasluženo. Način na koji je napredovao u poslednjih godinu dana je neverovatan. Jako cenim sve što je postigao. U potpunosti je zaslužio da se nađe u ovom poziciji", rekao je Đoković, a prenosi sajt ATP.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track