Volela ga je kada nije bio slavan i bogat, a čak ga je i OSTAVLJALA: Svi detalji o Marejevoj ženi
Foto: Profimedia

ONA NIJE SAMO ŽENA POZNATOG SPORTISTE

Volela ga je kada nije bio slavan i bogat, a čak ga je i OSTAVLJALA: Svi detalji o Marejevoj ženi

Tenis -

Iza svakog uspešnog muškarca stoji uspešna žena, a nežnija polovina škotskog tenisera, Kim Sirs, privlači enormnu medijsku pažnju. Međutim, ona nije samo još jedna žena slavnog sportiste, ona je nazavisna, jaka i zna šta želi...

Prvi reket sveta, Endi Marej, trenutno je glavna tema u medijima. Naime, finale završenog Mastersa u sezoni između Mareja i Đokovića odlučivalo je i ko će godinu završiti kao prvi reket sveta, a ishod je takav da Škot 2016. godinu završava kao prvi na listi profesionalnih tenisera sveta, piše Story.rs.

Kako iza svakog uspešnog muškarca stoji uspešna žena, nežnija polovina škotskog tenisera, Kim Sirs, privlači enormnu medijsku pažnju, a strani mediji često ističu kako je njen stil nešto što privlači mnogo pozitivnih komentara.

Međutim, Kim nije samo još jedna žena poznatog sportiste, a ljubavna priča Endija i Kim je isnpiracija mnogima jer je realna i originalna. Kim Sirs i Endi Marej su se upoznali 2005. godine, kada je Kim sa ocem Najdželom Sirsom (teniskim trenerom), gledala mečeve na US Openu.

I Kim je nekada trenirala tenis, i savršeno razume obaveze koje tokom godine ima njen izabranik. Rođena je u Saseksu i diplomirala je englesku književnost.

Da se odlično uklopila u porodicu svog budućeg supruga govori i to da je teniserova majka Džudi izjavila da je Kim najbolja stvar koja je mogla da se dogodi njenom sinu. Počeli su da se zabavljaju pre nego što je Endi postigao svetsku slavu i veliko bogatstvo.

- Srećan sam čovek. Znam da Kim nije uz mene jer sam u centru pažnje već zato što me voli - rekao je Marej.

Njih dvoje su tokom 2009. godine imali su prekid u vezi, zbog toga što je Marej bio opsednut video-igricama. Navodno, ona nije mogla da podnese to što njen izabranik provodi i do sedam sati dnevno ispred kompjutera. Pomirili su se 2010. godine.

Marej je Kim zaprosio velikim dijamantskim prstenom koji je sam dizajnirao. Godinu dana kasnije, par se venčao. Endi je u kiltu 11. aprila 2015. godine oženio ljubav svog života. Par je 9. februara 2016. dobio ćerkicu Sofiju Oliviju.

Sa sajta Story.rs preporučujemo i:

Ona sve stiče sama, opire se slavi i krije se od medija: Sestra Jelena Đoković je PRVA ćutanjem poslala poruku koja će mnogima otvoriti oči (FOTO)

Ženski provod: Ovako uživaju supruge naših poznatih tenisera

Supruga Zlatana Ibrahimovića nije tipična žena fudbalera: Ne želi venčanje i prezire šoping

Nevenčana supruga Zlatana Ibrahimovića dokazala da nije razmažena bogatašica: Ovo ne bi uradila ni jedna žena fudbalera!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track